Селекционерът на младежкия национален отбор на България по футбол -

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на България по футбол -
Коментари Харесай

Тони Здравков засипа с похвали новия треньор на Лудогорец

Селекционерът на младежкия народен тим на България по футбол - Антони Здравков, разяснява новия треньор на Лудогорец. Бразилецът Пауло Аутори бе назначен отпред на първенците, а някогашният футболист и ментор на Левски игра под негово управление в португалския Маритимо.
 Лудогорец показа нов треньор
" Когато пристигна в Маритимо Аутори беше млад, само че доста добър треньор. Беше на 35 години, в случай че не се неистина. Това е 1990 година. Беше доста упорит, бе работил към този момент в Португалия. Впечатленията ми от него са съвършени. И като мотиватор, и като човек, и като треньор и стратег. Винаги беше съответен, в никакъв случай не е имало проблеми с него. Аутори е спокоен човек, с който може да се беседва обикновено. Когато би трябвало да се нервира, се нервира. Когато би трябвало да изяснява, изяснява по най-хубавия метод. Кариерата му след това сподели, че този човек в действителност е добър треньор. Смятам, че Лудогорец уцелиха десетката с него ", стартира Тони Здравков пред “Блиц”.

" Все отново ми е бил треньор 90-а година, а тогава футболът беше друг. Играеше се 3-5-2, а вторият полусезон се стартира с четири индивида в отбрана. Той беше индивидът, който за първи път ми сподели по какъв начин се играе с четири индивида в линия. В България тогава схемите бяха с либеро и стопер. По това време играехме печеливш футбол под негово управление. Бразилците са хора, които залагат на отбрана, само че не като тактичност. Особено когато работят в Европа, където условията са по-различни от Южна Америка. Желая му шанс в Лудогорец и считам, че това е печеливш трансфер за клуба. Пожелавам му да се оправи със обстановката в България и да покаже, че един от топ треньорите в света ", продължи селекционерът на младежите.
 Лудогорец показа нов треньор
" В Лудогорец има доста бразилци, южноамериканци, които допускам, че бързо ще се сработят с Аутори. Бразилците в клуба допускам го знаят доста добре и знаят кой е. Ще имат голям почит към него. Той е водил всички грандове в родината си и даже завоюва международното клубно състезание през 2005 година, когаго със Сао Пауло победи Ливърпул ", приключи Здравков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР