Селекционерът на Испания - Хулен Лопетеги логично бе много доволен

...
Селекционерът на Испания - Хулен Лопетеги логично бе много доволен
Коментари Харесай

Лопетеги: Да не прибързваме, все още не сме се класирали

Селекционерът на Испания - Хулен Лопетеги разумно бе доста удовлетворен от успеха с 3:0 над Италия в международната подготовка от Група G нощес. Иско и Алваро Мората се трансфораха в герои за " Ла Фурия " като двамата си поделиха попаденията в срещата.

 Испания победи Италия с 3:0
Иско и Мората разрушиха Италия (ВИДЕО)

Голямото дерби на международните квалификации приключи с безапелационен победител

" Винаги съм вярвал във футболистите. Потрудихме се крепко за успеха като тим. Много съм благополучен от равнището на играта, което показахме, и то против противник като Италия. Във футбола резултатите за значими и е хубаво, че ние демонстрираме качества да се приспособяваме във всевъзможни обстановки.

Свършихме огромна част от работата в тези квалификации, само че към момента не сме се класирали. Остава да довършим нещата в последните три мача, което няма да е толкоз елементарно, колкото наподобява. Трябва да продължим да побеждаваме, с цел да си подсигуряваме първото място ", съобщи експертът.

Селекционерът не пропусна да направи коментар и най-хубавия футболист на терена на " Бернабеу " нощес - Иско.

" Това, че играе постоянно и натрупа скъп опит на клубно и на национално равнище значи, че той се развива като футболист. Едно е да имаш качества, а напълно друго е да си популярен състезател. Иско постоянно е имал качествата, а в този момент той демонстрира, че към този момент се трансформира във популярен състезател ", добави Лопетеги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР