Сексуалната зрялост при мъжете настъпва на 40-50 г., и е

...
Сексуалната зрялост при мъжете настъпва на 40-50 г., и е
Коментари Харесай

Ето на коя възраст сексът е най-добър

Сексуалната зрялост при мъжете настава на 40-50 година, и е директно обвързвана с множеството сполучливи оргазми при дамите на тази възраст. Досега не се бяхме замисляли, че да вземем за пример 30-годишните имат да покоряват още много полови върхове, до момента в който се усъвършенстват, само че има логичност в това изказване на американския сексолог Дейвид Шнарц, написа highviewart.com. То е подкрепено и с анкета на втория по известност английски уебсайт за извънбрачни запознанства.
На въпрос към феновете си: „ На каква възраст сексът е най-удовлетворяващ? “, получава следните резултати: 37% от дамите и 34% от мъжете дават отговор, че това се случва след 40-годишна възраст. Един от участниците в изследването се обосновава по този начин: „ 40-годишните имат по-малко задръжки от 20-годишните, а и повече опит. Те в действителност знаят какво желаят в интимния си живот и това е: страховит секс! “
Вярно е, че при една дългогодишна връзка сексът се трансформира в рутина и се прави по-рядко, само че когато се случи, в действителност е превъзходно прекарване. Така е, тъй като с течение на времето сътрудниците са напаснали пристрастеностите и извивките си, знаят съвършено какво желаят един от различен и по какъв начин да си го доставят. Може би прекарването не е чак толкоз бурно и зареждащо с адреналин, както когато сме студенти и се опитваме да го създадем преди съквартирантката ни да се е прибрала у дома, само че е интимно по метод, който в никакъв случай преди този момент не сме си представяли.
Друго изследване – на американския информативен уебсайт healthywomen.org сочи, че 89% от дамите на възраст сред 45 и 55 година опитват интензивно в леглото. Този % е учудващо по-висок от която и да било друга възрастова група – даже и 18-годишните авантюристки са по-свенливи в еротичните си стремежи.
Освен това дамите на 40+ имат доста по-големи шансове да получават оргазъм, в сравнение с девойките на 20 година, съгласно американския уебсайт за запознанства okcupid.com. Неговото проучване по тематиката открива, че 40% от 20-годишните дами имат проблем с достигането на оргазъм, в съпоставяне със единствено 20% от дамите на(д) 40.
„ Този проблем при по-младите дами може да се дължи и на мощния пол – мъжете на 20 година към момента не са достигнали своята полова зрялост “, твърди доктор Дейвид Шнарц и добавя: „ Половата зрялост настава преди половата, а това значи, че 20-годишните момчета може и да вършат доста секс, само че не значи, че го вършат добре. “
Изводът е, че сексът е деликатна работа, и както с доста други неща качеството стартира да превъзхожда количеството с придвижване на възрастта. Но в това време е хубаво да се усъвършенстваме с доста процедура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР