Сексът с двама партньори едновременно може да бъде вълнуващ начин

...
Сексът с двама партньори едновременно може да бъде вълнуващ начин
Коментари Харесай

6 въпроса, които да си зададем преди да скочим да правим тройка

Сексът с двама сътрудници по едно и също време може да бъде трогателен метод да нагорещите пристрастеностите в спалнята. Това е нещо друго, рисково. Ако го вършиме с половинката си, това значи, че ще го вършиме с някого, който обичате. Но включването на трети състезател не е толкоз просто, колкото наподобява, написа “Health ”.

Ако не се чувствате изцяло удобно или в случай че не сте следвате някои базови правила, прекарването може да провокира съществени земетресения във връзката ви. За да ревизирате дали вие и сътрудникът ви сте изцяло подготвени, специалисти показват на кои въпроси първо би трябвало да си дадете отговор.

Ще върша тройка тъй като аз желая или тъй като сътрудникът ми желае?
Както всяко полово занятие, тройките могат да трансформират нещата във връзката си. Партньорът ви може да развие усеща към третия човек, вие може пък да изпитате ревнивост. Ако не сте 100% наясно, може да не сте подготвени и за вероятните изходи от обстановката. Също е значимо да прецените дали партньопрът ви ви притиска да го извършите. Това в никакъв случай не е добре и може да бъде сигнал, че връзката ви като цяло не е здравословна.

Какво желая да получа от преживяването?
Отговорът на този въпрос ще ви помогне да походите вярно. Дали виждате тройката като безвреден метод да изследвате желанието си за секс със същия пол? Или като метод да ревизирате дали с колегата си сте подготвени да разширите границите на връзката си и да включите други хора? Ако не сте сигурни за какво го вършиме, по-добре изчакайте, до момента в който се изясните.

Какво е разрешено по време на тройка?
Макар че не е елементарно да се приказва за правила в този случай, значимо е да се слагат някои такива. Проведете прям диалог за това какво отключва у вас неприятни чувства, без значение дали е деяние или имитация. Трябва с колегата да сте на една вълна, с цел да постигнете в действителност интимно и еротично преживяване.

Достатъчно здрава ли е половата ни връзка, с цел да понесе тройка?
Тройката би трябвало да е добавка към една постоянна връзка, а не опит една неприятна такава да бъде избавена. Ако една двойка е удовлетворена от половата си връзка, само че просто не желае да почине без да е правила тройка, тогава давайте самоуверено. Но в случай че половите ви връзки не вървят добре, не очаквайте, че трети човек ще оправи ситуацията.

Имаме ли доверие на третия човек?
Изберете някого, с който се чувствате несъмнено и комфортно. Ако желаете историята да остане в загадка, евентуално ще изберете някой, който не ви е непосредствен. Въпреки всичко, той би трябвало да бъде благонадежден и да почита връзката ви. Също по този начин би трябвало да е виновен, когато става въпрос за предотвратяване от бременност и заболявания.

Как ще се впише третият човек във връзката ни?
Някои тройки са еднократни. В други случаи, обаче, тримата участници се събират за секс през несъмнено време. Обсъдете с колегата си по какъв начин виждате бъдещето на тези връзки. Връзката с трети човек може да се развие във времето, само че всички би трябвало да са наясно през цялото време.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР