Сексапилната русокоска Кейт Ъптън мина под венчилото с избранника си

...
Сексапилната русокоска Кейт Ъптън мина под венчилото с избранника си
Коментари Харесай

Ослепителната моделка Кейт Ъптън пак скандализира, тя показа ето тези СНИМКИ

Сексапилната русокоска Кейт Ъптън мина под венчилото с избранника си – бейзболната звезда Джъстин Верландер, още през ноември предходната година, само че чак в този момент тя показа персонални фрагменти от щастливия ден. Голямото събитие се състоя в Тоскана, а съдейки по фрагментите, качени от модела, церемонията съставлява същински апотеоз на стила и елегантността.



Самото място е като излязло от приказките.



Най-силно усещане на онлайн потребителите обаче направиха роклите на Кейт Ъптън. Да, хубавицата имаше две булчински рокли.



Първата бе дантелена с дълъг ръкав и разкрояваща се от кръста надолу, като единствената провокативна нотка в тоалета идваше от деколтето, обилно разкриващо едрия бюст на Ъптън.



В по-късните часове на вечерта Кейт размени роклята с тоалет с много по-секси визия. Роклята представляваше изтънчено привидение в бяло с голям брой перлени инкрустации. Но материята бе толкоз транспарантна, че бельото на Кейт бе напълно на показ. Този факт накара мнозина интернет консуматори да ирзазят възмущението си и да заяват, че нито една младоженка не би трябвало да наподобява по този метод.

Източник: woman.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР