Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното

...
Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното
Коментари Харесай

Тоби - палавницата на Мастършеф

Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която неотдавна отпадна от кулинарното шоу на Би Ти Ви „ Мастършеф ”, е същинска мъжемелачка, пише „ Уикенд ”. Преди 3 години тя се е раздела с мъжа си, от който има дете. 

Откакто бургазлийката, която се показва за фризьорка, е стъпила в „ Мастършеф ”, за нея се приказва, че е кокетка. Фактът, че е майка на малко дете и твърди, че точно поради него е влезнала в предаването, не трансформира нищо.

Тоби от първия си ден търпи зрителска рецензия, че има прекомерно фриволно държание, въпреки че не може да се каже, че е прекалила със свалки пред камерите, както да вземем за пример миската Лора Асенова.



Проверка сподели, че Тоби има зад тила си случки с мъже, с които приятелката й с корона за хубост няма по какъв начин да се конкурира. Тя се развежда единствено след 2 години брак.

За развода на Тоби „ Уикенд ” писа още през 2020-а, единствено че тогава необятната аудитория към момента не познаваше радостната готвачка. Бившият й брачен партньор е футболистът Милен Гамаков, а идващото й гадже е неговият съотборник Симеон Славчев.

Готвачката се появява в светските летописи няколко години преди връзката си с Гамаков. Това става, когато я виждат в компанията на бургаския ивент управител Фавиол Сефери. Към момента той върти компания за парфюми, а по това време провежда състезания за еротични модели. 

Познанството му с Тоби е от 2015-а, когато тя учи стопанска система в София. На фотосите от това време е сложна за различаване, защото към момента няма тунинг и е изцяло натурална. Все отново погледът й си е същият, както в този момент. Двамата с Фавиол се срещат в Истанбул по време на фотосесия. Много скоро по-късно стартират да пълнят обществените мрежи с общи фотоси. По-късно бургазлията е видян в бентлито, което тогава кара дупнишката бръмчалка Моника Валериева. Той твърди, че двамата са единствено другари, и дори я назовава своя сестра, само че никой не му има вяра. С нея той разгласява фотоси до ден сегашен, само че фотосите с Тоби са изтрити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР