Сега ще спасим София от спасителите, тези хора не могат

...
Сега ще спасим София от спасителите, тези хора не могат
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ за балотажа в София между Ваня Григорова и Васил Терзиев: По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност

Сега ще спасим София от спасителите, тези хора не могат да работят, те са мързеливи, сподели Бойко Борисов
За ГЕРБ са дали своят вот над 537 000, а за ППДБ - 273 000

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи в Пловдив, че към този момент е късно ГЕРБ и ППДБ да договарят поддръжка за балотажите в страната, защото такива диалози “се стартират още в неделя вечерта ”.

И разгласи, че приканва членовете на ГЕРБ в София да гласоподават по съвест за Ваня Григорова (Левицата) или Васил Терзиев (ППДБСС): “Не е ли разумно да се пита: Двете партии в сглобката ще се подкрепите ли взаимно? Те в половината градове като, Русе, Плевен, Сливен, Габрово, Севлиево-те даже не са на балотаж. В тези градове да сте чули някой от ППДБ да призове да се гласоподава за нас? Отговорът при нас е елементарен: няма по-лошо от това да направиш непоискано положително. Както Хекимян сподели, по-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност. Вече е късно за подобен диалог - дано си гласоподават по съвест ”.

“В София три години се водеше целенасочена офанзива против Йорданка Фандъкова. От всички. Най-добрият метод да си върнем София, е като я загубим. Сега ще спасим София от спасителите, тези хора не могат да работят, те са мързеливи, аз ги познавам ”, сподели Борисов по адрес на “Спаси София ”, Политическа партия и Демократична България, които стоят зад кандидатурата на Васил Терзиев. “С 23 общински съветници от общо 61 в СОС те имат опция да вършат сглобка с Българска социалистическа партия, Възраждане, Има Такъв Народ, или с нас. Само че три години те бяха безмилостни - всяка фуга и плочка беше снимано. Сега се надявам за вашата обективност и идентичен критерий, да сте сериозни по същия метод ”, сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни още, че локалните избори са наказване за цялата политическа класа: “Такава ниска изборна интензивност и толкоз малко дали своят вот. Всеки от нас, и анализаторите, да си създадем извод за какво вървим по този начин надолу ”.
Борисов цитира данни от резултатите на първи тур, на който за ГЕРБ са дали своят вот над 537 000 гласоподаватели в цялата страна, до момента в който за ППДБ - 273 000.

“Преди локалните избори аз споделих, че главната цел на ГЕРБ е да бъде първа политическа мощ. Това услужливо не желаете да го разясняваме - силата на една партия е в цялата страна. Кандидатите за кметове на ГЕРБ и подкрепени от нас на първи тур печелят 95 общини. От тях 7 са регионални градове. В 71 общини претенденти за кметове на ГЕРБ отиват на балотаж. В 17 регионални града ГЕРБ е на балотаж, и то с водещ резултат влиза в балотажа ”, даде образци с резултатите на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Когато печелехме изборите в София, печелехме с над 200 хиляди гласа, през 2019 година Фандъкова завоюва с над 249 хиляди гласа. Сега Политическа партия и Демократична България дружно имат 119 хиляди гласа в София - наполовината на това, което ние сме печелили. Изборите в София още не са приключили, тъй че резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите. Като политик с опит смятам, че даже и фактът, че и “Възраждане ” и останалите партии вървят надолу, не ми се мисли каква ще е изборната интензивност на изборите за евродепутати ”, сподели още водачът на ГЕРБ.

“Хич не се нервирам за София. 18 години управлявахме столицата. Нека в този момент да забележим разликата. В страната видяхме смяната - 3 години безпорядък, 3 години обедняване, 3 години задлъжняване ”, добави Борисов.

В Пловдив водачът на ГЕРБ поздрави претендентът за кмет на партията Костадин Димитров, който получи поддръжка от досегашния си конкурент Славчо Атанасов от коалиция “Съединени за Пловдив ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР