Сега ще поговорим за нещо, което знаем отдавна. Този път

...
Сега ще поговорим за нещо, което знаем отдавна. Този път
Коментари Харесай

Кожата ни жадува за йогурт. Нека й го дадем!

Сега ще поговорим за нещо, което знаем от дълго време. Този път обаче ще го разгледаме в подтекста на модерната козметика и развитите технологии, само че и през призмата на преработването. Ще приказваме за йогурт. За кожа. За лято. И за здраве. Всичко това се съчетава в серията артикули за грижа за кожата Greek Yoghurt на KORRES

Линията комбинира гръцките обичаи с достиженията на науката, с цел да се трансформира в незаменима суперхрана за кадифена и крепко изглеждаща кожа - първата и единствена грижа на основата на същински гръцки йогурт. Неслучайно KORRES е първата марка в света, която съумява да сътвори артикул с същински ядлив йогурт още през 2003 г. 

Става дума за емблематичния охлаждащ гел Yoghurt Cooling Gel, чието изследване и формулиране лишава 3 години. 

В България също знаем още от бабите си за изгодата от киселото мляко, само че производството на същински първокласен артикул, който сложно се грижи за кожата, изисква повече от това да отворим кутийката от хладилника и да размажем млечния артикул по кожата си.

Затова тази линия за грижа за кожата може да се дефинира като същинска сензация - тя е цялостна с пробиотици, толерантна към микробиома и утоляваща жаждата на кожата с същински гръцки йогурт. Подсилена с новаторския комплекс " воден пач ", тази линия е усъвършенствана благодарение на модерна технология, с цел да пази, подхранва, хидратира в дълбочина и поддържа салдото на микробиома. 



Линията включва почистващ артикул номер 1 на KORRES в световен мащаб - гел пяната Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, и най-обичания и високоефективен гел-крем Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser, както и пробиотичен серум с гръцки йогурт Greek Yoghurt Comforting Probiotic Serum с два типа текстура и нощен пробиотичен крем Greek Yoghurt Probiotic Nourishing Sleeping Facial. 



Крем-пяната с гръцки йогурт Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser е почистващ артикул No1 на KORRES в световен мащаб. Богат, пенест крем, който отстранява дейно замърсяванията, грима и спиралата. Формулиран с хидратиращ йогурт и естествени почистващи съставки за отлична приемливост към очите и кожата. Пълен с пре/пробиотици, както и морски водорасли, той надълбоко и дейно отстранява външни замърсявания. 



Крем-пяната се комбинира отлично със серума и кремовете от серията. Имате избор сред удобен, ултраконцентриран пробиотичен серум и двата крема - водния Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser и неговата Intense версия. 



През нощта може да разчитате на първокласния подхранващ нощен пробиотичен крем с гръцки йогурт, който обезпечава интензивна успокояваща хидратация и най-благоприятен комфорт. Събудете се, изглеждайки и чувствайки се добре отпочинали и сияйни! Формулата оказва помощ на кожата да се разкрие нежна, плътна и с натурален искра на сутринта.

KORRES е първата и единствена марка, която съумява да превърне йогурта в суперхрана за кожата и то след доста години на изследвания и съвременно формулиране. 

Йогуртът във формулата съдържа до 4,000 живи организми.

Всички артикули са създадени в сходство с концепцията на марката за цялостен кръг към хубостта. От семето до кожата и назад - това странствуване включва 6 лаборатории на KORRES : лаборатория за почвата, лаборатория за екстракция, молекулярна лаборатория, лаборатория за формулиране, лаборатория по дизайн и рециклираща лаборатория. 

Това значи, че цялостният кръг на гръцкия йогурт включва мисъл за всеки един съставен елемент като да вземем за пример продуктът да е изработен от хора в родната страна на марката, филтриращият развой да е безукорен, с цел да може формулата да е супер съсредоточена с всички тези потребни детайли и дълбокото овлажняващо, подхранващото деяние и неповторимото охлаждащо чувство да се почувстват незабавно. 

Похвално е, че научно-изследователският екип в лабораторията за формулиране е в дамски състав.

Така от KORRES подчертават силата на дамите в науката. Лабораторията за дизайн пък е виновна за опаковките с бялото и синьото на Егейско море - изказване на семпла и чиста естествена хубост, основана в Гърция.

Лабораторията по рециклиране пък е стартирала план за събирането на ненужните опаковки и подсигуряване на тяхното връщане назад в общността. Засега това е допустимо единствено в Гърция, само че упоритостите са да се популяризира из целия свят.

KORRES е гръцка марка за хубост, родена от най-старата хомеопатична аптека в Атина през 1996 година Основана от гръцкия фармацевт Джордж Корес, който има вяра във вътрешната мощ на естествените съставки и химичния инженер Лена Корес, за която природата е вдъхновението за научно изобретение.

Чрез Гърция, природата, своето аптекарско завещание, науката и хубостта като движещи сили, KORRES ни дава сигурни, ефикасни, естествени артикули, които се радват на наличие по целия свят. 

" Отдадени сме на това да поемем цялостна отговорност за всичко, което вършим. Нашите полезности са нашият компас. В самото начало бяха единствено персоналните ми вярвания. Днес, споделяме общ дух и концепциите на един необикновен екип от хора, който ни води през всичко. Грижим се за всичко - от семената до качеството на почвата и процеса на обработване, както и поддържаме локалните биофермери. От процеса на екстракция до формулирането на всеки един артикул. От стотиците проби във връзка с сигурността на продукта, ефикасността и стабилността до качеството на водата, която използваме в производството. От опаковката с грижа към природата до изобретателната повторна приложимост на всеки обособен съставен елемент от нея. Ето за какво създадохме шест обособени лаборатории, които прокарват пътя на нашата сила и пристрастеност в това, за което в действителност ни е грижа. "  

Джордж Корес, фармацевт и основател на KORRES.
 

С поддръжката на Orbico Beauty 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР