Сега разбирам, че БСП подготвяли да се говори нещо. Имам

...
Сега разбирам, че БСП подготвяли да се говори нещо. Имам
Коментари Харесай

Цветанов: Имам сценарий на БСП за разкол между мен и Борисов, ще го покажа

Сега разбирам, че Българска социалистическа партия подготвяли да се приказва нещо. Имам го като сюжет, който приготвят. Ще го оставя запечатан, след 1 месец, когато този сюжет стартира да се разиграва, мога да ви го покажа. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи представен от организация „ Фокус “.
Сценарият е за това да се прави ерес сред мен и Бойко Борисов “, сподели той. „ Във всяко едно основно значимо решение постоянно сме взимали политическо решение и сме го съгласували постоянно с Бойко Борисов “, акцентира Цветан Цветанов. „ Защо някой желае да сътвори чувство, че има бламиране на премиера, че в ПГ вършим нещо, което остава неусетно от премиера “, попита ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
„ Този сюжет сме го слушали от 2008 година, когато се разбра, че ГЕРБ има капацитет да ръководи. Тогава започнаха да приказват - Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов от партията “, напомни Цветан Цветанов. „ Няма безусловно никакво разминаване сред позицията на ПГ и позицията на премиера “, съобщи той. „ ПГ има своя живот, има и Министерски съвет, който също има своя управнически живот. Има разделяне на управляващите “, сподели още Цветан Цветанов.
По-рано по време на дебатите по финалния отчет за работата на Временната комисия за изследване на процедурата за нов военен аероплан, от трибуната на Народното събрание и от името на ПГ на ГЕРБ Цветанов се извини за някои от персоналните нападки, които бяха направени към президента Румен Радев .
„ Не би трябвало да позволяваме от парламентарната естрада да се приказва за персонални тематики, свързани с персоналния живот на президента “, съобщи той.
Във връзка с дебата за отчета на Временната комисия за изтребителите Цветан Цветанов разяснява: „ Когато се взимат значимите политически решения, би трябвало да бъдем същински и благонадежден сътрудник на НАТО. Оборудването би трябвало да дава отговор на стандартите на НАТО “. „ Убеден съм, че верните решения ще вземем ние, народните представители, след всичко, което свършиха сътрудниците в комисията “, уточни той.
„ Молбата ми е дано да бъдем кардинални, да не предизвикваме напрежението, което основава неприятен имидж на Народното събрание, призвани сме да пазиме публичния интерес “, се обърна той към Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР