Сега, когато температурите най-сетне започнаха да падат, крайно време е

...
Сега, когато температурите най-сетне започнаха да падат, крайно време е
Коментари Харесай

5-те парфюма на предстоящия зимен сезон

Сега, когато температурите най-накрая започнаха да падат, извънредно време е да се снабдим с артикули от първа нужда за студеното време. А каква по-важна от един в действителност прекрасен парфюм - тъй като има ли смисъл да участваме в сезона на празненствата, в случай че не ухаем празнично.
 9 от най-секси парфюмите за всички времена
9 от най-секси парфюмите за всички времена

За да съблазним някого...

Освен това зимата е обвързвана с уют, а нищо не основава по-добро въодушевление от пръскането на мирис, който води до сходно чувство. И без значение дали желаеме да седнем до камината с наситено мускусно благоухание или да пием чай в още топли чаршафи със сладостен, опушен мирис - факт е, че най-хубавите зимни парфюми сигурно ще ни топлят през целия сезон.

Ето някои от тях, предложени от Glamour.



Пълноценният и сетивен парфюм на френския специалист по ароматите Франсис Куркджиян майсторски съчетава нотки на портокалов цвят, жасмин грандифлорум и роза сентифолия. Букет в цялостен подем, възхваляващ силата и чувствеността, тези цветя са същинското злато на J`adore на Dior.

Сладък мирис: By Rosie Jane - Dulce 

Парфюмната вода е като декадентско и богато гмуркане в света на ванилията. Тя е незабавно разпознаваема и несъмнено пристрастяваща. В аромата са съчетани два типа ванилия, нотка шоколад и дъха на съблазнителното дърво Хиноки. Крайният резултат е като сладостен бонбон, смесен с мощна глътка уиски.

Аромат на мускус: Phlur - Somebody Wood 

Подобно на чувствена и буйна прегръдка, Somebody Wood не се плаши от интимността. Ярък нюанс на бергамот се смесва с акомпанименти на циклама и шафран, преди да надделее аромата на сандалово дърво и лют кехлибар. Един топъл и несъмнено съкровен унисекс аромат.

Опушен мирис: Perfumehead - Cosmic Cowboy Extrait 

Уханието му непосредствено придвижва в 70-те години на предишния век - със задимените клубове, в неонови светлини и ярки чувства. Мъжествен мирис с богати, загадъчни нотки на мускус, галбанум, кора от канела, какао и масло от ориз. Интензивност, под която може единствено същински да се отпуснем.

Свеж мирис: Maison Louis Marie - No.09 Vallée de Farney

Maison Louis Marie основава деликатни аромати, с цел да омагьоса метода ни на живот с ботаническа традиция от 1792 година насам. Vallée de Farney се отличава с дървесно благоухание, а връхната му нотка е цитрусов акомпанимент от грейпфрут, портокал и черен пипер - заздравен от кедър и пачули.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР