Сега джинджифилът е най-ефективното лекарство и след един месец употреба

...
Сега джинджифилът е най-ефективното лекарство и след един месец употреба
Коментари Харесай

ДЖИНДЖИФИЛОВА ТИНКТУРА – НАЙ-МОЩНИЯТ ИМУНОМОДУЛАТОР!

Сега джинджифилът е най-ефективното лекарство и след един месец приложимост в диетата може да се следи ефикасна смяна в здравословното положение, тъй като има доста мощни антиоксидантни свойства.

Химичният и витаминен състав на джинджифила е витамините: А, В1, В2, С, аминокиселини, етерични масла, борнеол, гингерол, феландрин, камфин, цинк, калий, фосфор, магнезий.

Етеричните масла съставляват почти 2-3% от общия размер в химическия състав на джинджифила. Благодарение на това количество хранителни субстанции и минерали, мощните антиоксидантни свойства, които покачват имунитета, доста покачват успеваемостта на джинджифила.

Как да си приготвите смес с водка?

Вземете корен от джинджифил, измийте и отстранете обвивката. Нарежете го на фино, поставете го в чист стъклен съд и напълнете с водка (в съответствие към 1 литър на 400 гр. продукт). Водката би трябвало да облее джинджифила. Затворете компактно съда и поставете на мрачно, само че топло място за 2 седмици.

За да се запари добре течността, съдът би трябвало от време на време, да се разклащат пламенно. След 14 дни филтрирайте продукта и смесете с мед и лимонен сок. Консумирайте по 1 ч.л. заран и преди обяд.

Тинктура с гореща вода.

За да си приготвите тази смес, би трябвало да смелите 100 гр. корени от джинджифил и да залеете с един литър вряща вода. След това оставете за 20 минути. Можете да я приемате под формата на чай с добавка лимон, мед, канела или кардамон. Тази смес може да се употребява, както от деца, по този начин и от възрастни, като дозата може да бъде 150-200 мл. едновременно.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!!!

Да не се използва от бременни дами, кърмачки, хора с диагноза улцерозен колит, холелитиаза, стомашни язви!

Алкохолните тинктури могат да се съхраняват дълго време, да вземем за пример до една година. Тинктурата от джинджифил е ефикасен концентрат от това лечебно растение, запазвайки изцяло лечебните му свойства. Удобството е напълно явно, защото за реализиране на резултат е задоволително да приемате една чаена лъжичка, вместо няколко чаши джинджифилови чайове и отвари.

По предписание дозата на тинктурата от джинджифил е една чаена лъжичка заран и вечер един час преди хранене.

Като цяло, дозата на използването на смес от джинджифил би трябвало да бъде съгласувана с Вашия доктор. В взаимозависимост от диагнозата и положението на пациента, дозата на използването на смес от джинджифил може да се усили или понижи.

Животът на актуалния човек е цялостен с доста отрицателни фактори, които въздействат неподходящо върху положението на човешкото здраве, като всекидневен стрес, нездравословно хранене, затънал метод на живот и неприятни условия на околната среда. Съвсем разбираемо е, че доста хора желаят да се борят с тези фактори, с цел да запазят здравето си и да удължат младостта.

Един от значимите съставни елементи на вярното хранене е тинктурата от джинджифил с чесън.

По наличие на хранителни субстанции и витамини тинктурата от джинджифил и чесън е безукорен водач. Минералите, витамините и аминокиселините, съдържащи се в тинктурата, оказват помощ за подсилване на имунната система, пречистване на тялото от отрови, стабилизиране на храносмилателните органи, стабилизиране на кръвното налягане, възстановяване на общото положение на организма.

Джинджифилова смес с чесън.

За да извършите това, е належащо да подготвите съставките – джинджифил и чесън в количество от 250 грама от всеки съставен елемент, които авансово са измити и почистени. Минете ги през блендера. След това разбъркайте добре сместа от джинджифил и чесън и налейте един литър висококачествена водка 40º. Оставете на мрачно и изсъхнало място в продължение на един месец, след което е належащо да прецедите тинктурата и да я употребявате за лечебни и профилактични цели.

Лечебните свойства на тинктурата от джинджифил имат удобен резултат върху метаболитните процеси в организма, кръвообращението, възстановяват количеството холестерол в кръвта и стабилизират тежестта.

Ефективното аналгетично свойство на тинктурата от джинджифил оказва помощ за облекчение на главоболие, мускулна болежка и стабилизира кръвното налягане.

Редовната приложимост на смес от джинджифил способства за естественото действие на храносмилателната система, усъвършенства функционалността на черния дроб.

Широко употребена при лекуване и профилактика на бронхиална астма, болести на горните дихателни пътища. По време на интервала на обостряне на сезонни настинки, използването на смес от джинджифил ви разрешава да укрепите имунната система на организма.

В античният език санскрит „ джинджифил “ се превежда като „ универсално лекарство “ и това е изцяло целесъобразно, защото се употребява в доста области. Полезните свойства на тинктурата от джинджифил се употребяват и при лекуването на нервни болести, психоемоционални болести, както и за възстановяване на цялостното положение на психологичното здраве.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР