Седмиците преди Коледа са доста натоварени за членовете на кралското

...
Седмиците преди Коледа са доста натоварени за членовете на кралското
Коментари Харесай

Бившето гадже на принц Хари, което поддържа връзка с кралското семейство

Седмиците преди Коледа са много натоварени за членовете на кралското семейство. И, както при останалите хора, нещата се получават най-добре, когато успеем да съвместим работата със заниманията.
 Принцеса Йожени и признанието й, че не може да отслабне след второто раждане
Битката с килограмите на принцеса Йожени

До какъв брой й въздейства публичното мнение

Точно това съумя да реализира принцеса Йожени, която провежда церемония вечер за набиране на средства за организацията си Anti-Slavery Collective.

Дъщерята на принц Андрю дружно с приятелката си от детинство Джулия де Бонвил се надявам посредством организацията да хвърлят повече светлина върху актуалното иго. " В момента има повече поробени мъже, дами и деца, в сравнение с във всяко друго време в човешката история ", сподели 33-годишната Йожени на вечерята.

Събитието, което съумя да събере 1 благ. английски паунда за идеята, се състоя в Battersea Arts Centre в Лондон, а гостите бяха повече от любопитни. Освен майката и сестрата на Йожени - принцеса Беатрис и Сара Фъргюсън, кралското семейство беше показано от дъщерята на принцеса Ан Зара Тиндал.

Присъстваха още артистите Ед Шийрън и Джеймс Блънт, брачната половинка на Матю Маконъхи Камила Алвеш, стилната дизайнерка Габриела Хърст. В изключително положително въодушевление там беше и - бивше гадже на принц Хари, което очевидно поддържа положителни връзки с Йожени.

Бонас, която беше с Хари сред 2012 година и 2014 година, се омъжи през 2020 година за вложителя Хари Уентуърт-Стенли и стана майка за първи път в края на 2022 година, напомня Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР