Седмица преди най - светлите празници, Санаторно - оздравителният комплекс

...
Седмица преди най - светлите празници, Санаторно - оздравителният комплекс
Коментари Харесай

сок камчия


Седмица преди най - светлите празници, Санаторно - оздравителният комплекс „ Камчия “ провежда Благотворителна Коледа за децата от Центъра за настаняване от фамилен вид " Другарче " и Центъра за социална поддръжка " Усмивка " към Община Варна.



Малките посетители бяха посрещнати от изпълнителния шеф на СОК „ Камчия “ – Николай Недялков, който им пожела да бъдат здрави, щастливи и в никакъв случай да не не помнят да носят добротата в себе си и да я популяризират.

Вълнуваща беше срещата на децата от Центъра за настаняване от фамилен вид " Другарче " и Центъра за социална поддръжка " Усмивка “ с Дядо Коледа и Снежанка. Това, което стопли сърцата и просълзи всички присъстващи бе фактът, че децата не насочиха своите стремежи към „ Белобрадия дъртак “, а просто споделиха с него фантазиите си.



Най - трогателният миг от Благотворителната самодейност бе срещата на учениците на Частно приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ в СОК „ Камчия “ с децата от двата центъра. Прочувствен бе моментът, в който предучилищната група и вокалната групировка на учебното заведение поздравиха дребните посетители с коледни и новогодишни песнички и им подариха ръчно направени от тях коледни картички. Така деца от два разнообразни свята се срещнаха и си подариха обич и добротата.

Комплекс „ Камчия “ се трансформира в място, където дребни и огромни съумяха да подарят положително и да споделят дружно „ Магията на Коледа “, тъй като Коледата е за всички!

*публикация

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР