Седмичникът „168 часа“ публикува в последния си брой коментар, подписан

...
Седмичникът „168 часа“ публикува в последния си брой коментар, подписан
Коментари Харесай

Скандал! „168 часа“ обяви видинския депутат Филип Попов за глупак

Седмичникът „ 168 часа “ разгласява в последния си брой коментар, подписан от гл. редактор Слави Ангелов, в който видинският народен представител от Българска социалистическа партия Филип Попов е разгласен за простак. Оригиналното заглавия на материала е „ Попов от Българска социалистическа партия е светулка. Светва и угасва. Лъжата и кражбата в нета – остават “. Днес същият текст е тиражиран и във в. „ 24 часа “. Публикуваме коментара с незначителни съкращения.

„ Че в Народното събрание има доста глупави депутати, го знаехме от дълго време. Че в Народното събрание има доста глупави депутати, които карат към този момент трети следващ мандат, също не може да е изненада.
Но че всеки може да напише каквото си пожелае против всеки в интернет и да не носи никаква отговорност, това към този момент си е доста фешън събитие, от което се възползват всевъзможни нечистоплътни сили, в това число и огромни партии в Народното събрание.
Тази седмица видинският народен представител от Българска социалистическа партия Филип Попов опита да блесне с едно "сензационно следствие ", което прочел в - уеб страниците "Вале нюз ", "информиран.нет " и в блога 4udoslav. И на трите места по друг метод, само че на видно място е написано, че тези уеб сайтове нямат същински публицисти и по тази причина пишат подправени вести, лъжи и всяка аналогия с действителни лица и събития може да е инцидентна.
Депутатът Филип Попов не обръща никакво внимание на тези детайлности. Защото "новината " в уеб страниците е против трима депутати от ГЕРБ. Не че в ръководещата партия няма какво да се проверява, само че да обвиниш трима души, че са били свързани с близката до твоята партия Държавна сигурност, в случай че тогава те са били малолетни, си е изцяло несериозно. Да не приказваме за жилищата в комплекс, в който в никакъв случай не са стъпвали.
Елементарната математическа инспекция в годините и несъответствието с имуществените заявления на хората от ГЕРБ не могат да спрат юриста Попов и с цел да разгроми врага, той взема решение да алармира Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество.
Сега към този момент нали ви стана ясно, даже и да сте били последните наивници в страната, за какво в Народното събрание се пишат глупави и неработещи закони, с изключение на в случаите, когато са направени, с цел да обслужат по поръчка избрани хора, другарски компании и кръгове.
Депутатът трети мандат Филип Попов повече от явно не може да се ориентира в обстановки. Да разсъждава и да проучва. Критичното мислене е толкоз непостижимо за него, колкото квантовата физика за множеството от нас. Но пък ние не работим в теоретичен институт, а той има огромни отговорности пред гласоподавателите си и пред обществото.
Видинският депутат обаче не е огромният проблем в този проблем. Защото той е като светулките. Блясва за момент и угасва. Двата уеб страницата и блогът за подправени вести незабавно щом избухна абсурдът изтриха "сензационното разобличаване " от страниците си. Но на следващия ден те или други като тях ще "произведат ново следствие ", което ще бъде огласено от някоя друга светулка като Попов.
Проблемът е, че при всяко присветване на светулка прокуратурата или пък антикорупционната комисия ще бъде сезирана и даже може да проверява набедените, а те от своя страна нямат никаква законова опция да защитят името и достойнството си “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР