Сделка №1 в световния футбол за 21 век е факт.

...
Сделка №1 в световния футбол за 21 век е факт.
Коментари Харесай

Сделката на века е факт: ПСЖ взе Лео Меси

Сделка №1 в международния футбол за 21 век е реалност. Лионел Меси мина в Пари Сен Жермен, а от френският клуб публично оповестиха прехвърлянето. Аржентинската суперзвезда Меси се причисли към парижани с контракт за 2+1 години, пристигайки като свободен сътрудник, откакто контрактът му с Барселона не беше възобновен.

Клубът оповести огромната вест посредством видео в обществените мрежи и в своя уебсайт. В клипа има голям брой подсказки за прехвърлянето на Меси. Най-голямата от тях са шестте “Златни топки” на нападателя, като също така могат да се видят футболиста с екипа на Аржентина и обичаната му напитка мате. Показани са също по този начин фрагменти на аероплан, на сключване на контракт и на почитателите на “Парк де Пренс”. Най-интересен е фрагментът, на който са закачени екипите на Неймар с номер 10 и на Килиан Мбапе с номер 7, а сред тях има бял плат в очакване на екипа на Меси. Само за броени минути видеото събра милиони гледания в Туитър и Инстаграм.

Засега липсва изказване на ПСЖ с детайлности за прехвърлянето, само че в това време Лео кацна на летище “Льо Бурже” в Париж, като помаха на хилядите очакващи го почитатели. Той го направи, носейки бяла фланелка с надпис Ici c`est Paris (Тук е Париж).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР