Счупеното носи щастие, но не и ако става дума за

...
Счупеното носи щастие, но не и ако става дума за
Коментари Харесай

"Барса" бори "Интер" без Меси. "Ливърпул" срещу унижени сърби

Счупеното носи благополучие, само че не и в случай че става дума за ръката на Лионел Меси, а " Барселона " играе мач в Шампионската лига. Звездата на каталунците е отвън строя за 6 мача, измежду които е и дербито в груповата фаза на Шампионската лига против " Интер " .

Мачът е през днешния ден (24 октомври) и ще бъде излъчен директно по bTV Action от 22:00 ч.

Снимка: Reuters

Предстоящият мач на " Камп Ноу " ще реши кой от двата отбора ще е водач в групата. До тук " Барса " и " Интер " записаха единствено победи против своите противници в групата - ПСВ и " Тотнъм ".

" Интер " влиза в борбата вдъхновен след успеха в огромното градско дерби на Милано против " Милан " и като победител в последните си 7 мача.

Снимка: Reuters

" Барса " е с малко по-разклатено самочувствие, само че Шампионската лига постоянно е бил специфичен шампионат, в който каталунците се борят със зъби и нокти за трофея.

В същото време - 22:00 ч. по RING " Ливърпул " излиза против " Цървена звезда ".

Сърбите несъмнено страдат от разтърсеното си самочувствие след загубата с 1:6 от ПСЖ. Именно този мач провокира клюки за ангажименти, а УЕФА стартира следствие по случая.

Снимка: Reuters

" Ливърпул " би трябвало да излезе на терена като любимец в мача, само че и мърсисайдци имат какво да усъвършенстват по представянето си, поради единствено едната победа в последните 5 мача.

ПСВ и " Тотнъм " ще се борят за първи точки в шампионата в 19:55 ч. директно по bTV Action, до момента в който " Брюж " и ще се опита да вгорчи дебюта на Тиери Анри като управител на " Монако " в това време по RING.

Останалите мачове " Борусия " Дортмунд - " Атлетико " Мадрид, " Галатасарай " - " Шалке ", " Локомотив " Москва - " Порто " и ПСЖ - " Наполи " ще може да гледате директно на платформата VOYO.BG.

Комбинирано предаване от всички срещи с всички голове, картони и най-интересните и противоречиви обстановки, може да следите гратис и в действително време на Champions TV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР