Сблъсъкът между Рафаел Надал и Карлос Алкарас бе сред най-дългоочакваните

...
Сблъсъкът между Рафаел Надал и Карлос Алкарас бе сред най-дългоочакваните
Коментари Харесай

Алкарас преди сблъсъка с Надал: Рафа ме нарече фаворит, но бих казал точно обратното

Сблъсъкът сред Рафаел Надал и Карлос Алкарас бе измежду най-дългоочакваните още при изтеглянето на жребия за тазгодишната Мастърс конкуренция в Мадрид и без никакво подозрение точно той е гвоздеят в днешната стратегия. За да доближи до него, късно нощес младият испанец пречупи съпротивата на международния №11 Камерън Нори, а след триумфа си разяснява думите на Матадора, който го назова любимец в идния им конфликт.

" Бих споделил, че е тъкмо противоположното. Той е един от най-хубавите играчи в света и най-великият тенисист на клей. Въпреки че съгласно него аз съм любимецът, тъй като той не е в оптимална физическа форма и тъй като се завръща след травма, постоянно Рафа би трябвало да бъде считан за любимец, защото е спечелил купата тук пет пъти, а и в същото време е постигнал изключителни неща на клей.

Все отново аз съм млад, към момента прохождам в Тура и не би трябвало да има никакво напрежение върху мен, когато се изправям против един от най-хубавите играчи в историята ", приключи 19-годишният играч.

Източник: Tennis Now

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР