Съзвездие от български артисти, музиканти и гости на Лозенец ще

...
Съзвездие от български артисти, музиканти и гости на Лозенец ще
Коментари Харесай

С нежната китара на Георги Янев посрещат Джулая в Лозенец

Съзвездие от български актьори, музиканти и посетители на Лозенец ще изпратят слънцето и ще посрещнат изгрева на брега на морето край Лозенец в петък против събота. На 30 юни Hacienda Beach ще означи събитието в компанията на виртуозния китарист Георги Янев, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта.

Зад пулта ще бъде Dj Mr.K. Собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов също ще влезе в ролята на резидент и ще пуска обичаните си шлагери части. Горещ юли чака феновете на нощния живот край южния плаж в курортното населено място.

Всеки понеделник Игор и Иван ще радват посетителите с тяхното паметно караоке. На 27 юли Любо Киров ще има собствен независим концерт на сцената на морското заведение, където ще показа песните от последния си албум Както преди.

На 16 юли паметните музиканти от „ Акага “ ще зарадват феновете на положителния тон, а на 25 юли е време за паметното черно празненство Sexgroove в компанията на DJ Ross&N.A.S.O. На 11 юли No Orders​ и Playa Stories ще създадат премиера в Hacienda Beach. Лейбълът кани гостите в Лозенец на странствуване измежду дебрите на мелодичната и дълбока електронна музика.

Философията на събитието е задвижена от любовта към свободата - тази независимост, да изразиш себе си, да излезеш от рамките, които обществото ни слага, да изживееш нещо ново и непознато.

Звукът на Playa Stories е в ръцете на DJ & producer Diass (Lump Records, BG). Най-актуалните диджеи още веднъж ще забавляват посетителите със своите сетове през юли. Зад пулта ще застанат DJ Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Doncho, DJ Andrew, DJ Chris BG, DJ Funkster, DJ Emil Prize и DJ Silver.

На 23 юли на морския бряг ще дебаркират и Steven Achikor feat DJ Fabrizio Parisi. Hacienda Beach е първият клуб в България, който работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. От няколко години влиятелната френска компания си партнира с морското заведение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР