Създателят на ДПС, почетният председател д-р Ахмед Доган, ни предаде

...
Създателят на ДПС, почетният председател д-р Ахмед Доган, ни предаде
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ние сме ДПС - силата на заедността!

" Създателят на Движение за права и свободи, почетният ръководител доктор Ахмед Доган, ни съобщи най-важния урок - силата на заедността. И през днешния ден, съчетаващи в себе си мъдростта на опита и силата на младостта, имаме самочувствието да кажем: Ние сме Движение за права и свободи - силата на заедността! ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в специфичния си привет към членовете и симпатизантите на Движението във връзка 32-я рожден ден на партията. " Бъдете смели в фантазиите си, мощни в единството си и непрекъснати във вярата си. Заедно можем да се оправим с всички компликации и тествания ", пожела Карадайъ на съпартийците си. И разгласява специфичното видео, с което Движение за права и свободи поздрави членовете и симпатизантите си във връзка празника.

Скъпи другари,

На днешния ден преди 32 години ние казахме НЕ на реваншизма, омразата и разделянето.Избрахме пътя на заедността, на демокрацията, на толерантността.

Изрекохме на глас фантазията си да бъдем равноправни жители на България, Европа и света. Мечта и на бащите ни, които заплатиха доста висока цена за нея – някои с живота и свободата си, други със здравето си.

Преди 32 години декларирахме, че мястото на България е в НАТО и в Европейския съюз. Всеотдайно работихме за това и при ръководствата с присъединяване на Движение за права и свободи го постигнахме.

Преди 32 години обещахме да бъдем пазители на мира, правата и свободите, на човешкото достолепие и достойнството. Нито за момент не отстъпихме от тази своя идея. И през днешния ден сме поръчител за спазването на Конституцията и законите в страната, правото на всеки жител да се усеща сигурен в дома си и в страната си!

Днес, ние посрещаме рождения си ден със самочувствието, че в най-трудните за България моменти точно нашата отговорност и експертиза дават правилните решения, а опитът ни се цени високо в Европа.  

Ние не се плашим от компликациите, тъй като постоянно, когато е било най-трудно, на ход е било Движение за права и свободи. Натрупахме опит, имаме надарени и образовани млади политици, почтени наследници на създателите на Движение за права и свободи и на заветите на предците ни.

Създателят на Движение за права и свободи, почетният ръководител доктор Ахмед Доган, ни съобщи най-важния урок - силата на заедността. И през днешния ден, съчетаващи в себе си мъдростта на опита и силата на младостта, имаме самочувствието да кажем:Ние сме Движение за права и свободи - силата на заедността!

Честит празник!

Бъдете смели в фантазиите си, мощни в единството си и непрекъснати във вярата си. Заедно можем да се оправим с всички компликации и тествания.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР