Съвременните 30-годишни жени често изглеждат толкова зашеметяващи, че е лесно

...
Съвременните 30-годишни жени често изглеждат толкова зашеметяващи, че е лесно
Коментари Харесай

30-годишните жени изглеждат по-добре от 20-годишните

Съвременните 30-годишни дами постоянно наподобяват толкоз зашеметяващи, че е елементарно да ги объркате за 20-годишни. И става въпрос освен за външния тип, само че и за тяхното държание, глас и език на тялото. Жените с 10-годишна разлика във възрастта наподобяват като от едно и също потомство. Какви са аргументите за това?
Прочетете още
Те не се интересуват от възрастта

Колкото и необичайно да наподобява, напредването на възрастта в действителност ни оказва помощ да бъдем по-спокойни за доста неща, в това число за самата възраст и публичното мнение.

30-годишните дами са по-уверени и по-малко се тормозят от това, което близките мислят за тях. Това ги прави по-интересни и привлекателни хора.

Може да си разрешат скъпи неща и услуги

До 30-годишна възраст множеството хора към този момент схващат какво желаят да вършат в живота си и имат известна бизнес известност. Притежават имат прочут опит, който е извънредно скъп. Имат повече пари от университетската си стипендия или от работата на ненапълно работно време като студенти, което им разрешава да ги харчат за себе си - купуват по-скъпи облекла и посещават салони за хубост и козметици.

Намерили са своя жанр или не престават да го развиват

На 30 години е златният век във връзка с имиджа. До този миг дамата към този момент има всичко. Тя е наясно какво й подхожда и какво не, има смелостта да опитва с външния си тип и има средства да се съветва с специалисти и да употребява единствено най-висококачествените материали.

Уважават себе си

Представете си обстановка: обектът на предпочитание не ви се обажда, прекарвате цялата нощ в плач, а на сутринта изглеждате извънредно. Или пък са ви скъсали на изпит. Или шефът ви е крещял за нищо. Може да има доста разнообразни аргументи, само че по този начин или другояче 30-годишните дами се оправят с отрицателните обстановки доста по-лесно и плачат за дреболии доста по-рядко от по-младите си посестрими. С възрастта в действителност ставаме по-спокойни и почитаме времето си и най-много ценим повече нервните си кафези.

Знаят какво желаят

Всеки човек на 20-годишна възраст към момента не е постоянен - има доста ползи и занимания, търси професионалния си път и се влюбва безредно. Когато си на 30 години, имаш доста по-добро схващане за това какво искаш от живота си и правиш всичко, с цел да постигнеш задачите си. А самочувствието е постоянно привлекателно в очите на близките.

Преодоляват несигурността си

Или просто са се научили по какъв начин да живеят с нея. Всеки човек е изтъкан от стандарти за самия него, подозрения в себе си, нервни сривове. Но на 30-годишна възраст множеството хора или са се справили с проблемите си, или са се научили да живеят с тях, което прави всяка жена по-неустоима.

Спират да ядат нездравословна храна

Разбира се, не може да кажем, че 30-годишните въобще не ядат храна от веригите за бързо хранене, само че несъмнено понижават количеството и усъвършенстват цялостното качество на хранителния си режим. По-възрастните дами мислят за това, което ядат, и готвят по-често от по-младите девойки. Този метод има позитивен резултат върху кожата, настроението и цялостния им тип. 30-годишните дами са по-внимателни във връзка с цялостното си здраве

  Осъзнават, че няма да бъдат привлекателни вечно

Когато една жена е на 20 години, тя се усеща по този начин, като че ли постоянно ще наподобява по този метод: тялото й ще бъде мощно и крепко, кожата й ще бъде тонизирана. Ето за какво 20-годишните може да си разрешат да не вършат нищо за година или две. Но когато сте на 30 години, осъзнавате, че старостта е по-близо, в сравнение с наподобява, и че е време да започнете да се грижите за тялото и мозъка. Жените на 30 са по-решени да останат здрави и млади.

 

Източник: mila.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР