Съветвате се с небесните тела за всичко - любовния ви

...
Съветвате се с небесните тела за всичко - любовния ви
Коментари Харесай

Кои са най-полезните храни за теб според зодията ти

Съветвате се с небесните тела за всичко - любовния ви живот, другарствата, финансите, кариерата. Но в миналото съветвали ли сте се с хороскопа си, преди да напишете листата си с хранителни артикули?

Точно по този начин, има такова нещо като хранене съгласно вашия астрологичен знак. И докато  приготвянето на храна съгласно зодията ви не е предопределено да адресира проблеми със здравето ви (представете си, че това е очебийно с маркер в неонов цвят!), то може да помогне за внасянето на повече естетика във вашата диета, твърдят астролозите Монте Фарбър и Ейми Зернер.

 „ Когато става въпрос за хранене, всяка зодия е неповторима “ , споделя Зернер. „ Всички имаме различен характери във връзка с храната. “

Така че без значение дали обичате да хапвате бърза храна на крайник или сте гурман по душа, това може да има повече общо с астрологичната къща, в която сте родени, в сравнение с с действителната, в която сте израснали.

Готови ли сте да приведете диетата си в астрологично сходство? В идната изложба ще видите съвети за това как да се храните съгласно вашия зодиакален знак.
 Кои са най-полезните храни за теб съгласно зодията ти  Кои са най-полезните храни за теб съгласно зодията ти  Кои са най-полезните храни за теб съгласно зодията ти  Кои са най-полезните храни за теб съгласно зодията ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР