Състезателят по борба Валентин Илиев, възпитаник на клуба по борба

...
Състезателят по борба Валентин Илиев, възпитаник на клуба по борба
Коментари Харесай

Състезател по борба хвана бивш затворник да обира къща в с. Лиляче

Състезателят по битка Валентин Илиев, ученик на клуба по битка „ Ботев “ 9, хвана някогашен пандизчия, който се опитвал да обере къща във врачанското село Лиляче.

Информацията бе обявена от врачанското издание „ Зов нюз “.

19-годишният Илиев е четирикратен първенец на България по битка за кадети, приключил е междинното си обучение и сега работи.

„ Бяхме се събрали компания да си приказваме и да слушаме музика. Чухме звук и лай на кучета. Един от приятелите ми слезе да види какво се случва, тъй като помислихме, че в двора на къщата има някой. Там обаче нямаше никой и ние продължихме диалозите си. Шумът се повтори още веднъж и този път слязохме повече хора. Видяхме, че вратата на едно от пространствата, в което беше мрачно, се затваря и влязохме вътре, където се оказа крадецът ”, описа Валентин.

Младежите правят цивилен арест и залавят някогашния пандизчия на местопрестъплението- като Валентин Илиев обезоръжава рецидивиста, който е имал нож в себе си и се е опитал да окаже опозиция.

След това го извеждат в друга стая и се обаждат на тел. 112.

Престъпникът е от Ловеч, излязъл е преди месец от пандиза и е бил на посетители в селото дружно с родственици. Преди да открадне зимнината, крадецът се сдобил съссемейните бижута, парче колбас и кутия с пирони.

Валентин Илиев разяснява, че е „ Недопустимо е хората в дребните обитаеми места да живеят в боязън и мисля, че законът би трябвало да се промени, тъй че всеки да има право на отбрана. Благодарни сме на служителите на реда, които стремително се отзоваха на сигнала ни ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР