Състав на Варненския районен съд наложи глоба от 100 лева

...
Състав на Варненския районен съд наложи глоба от 100 лева
Коментари Харесай

Адвокат обидил и бутнал дете на плажа, бащата го гони с чадър

Състав на Варненския областен съд наложи санкция от 100 лв. на юрист от варненската адвокатска гилдия по Указа за битка с дребното безчинство.
На 13 август, в късния следобяд, сред юрист К. К. и тригодишно момченце зародил спор на плажа в кв. „ Аспарухово “. По думите на очевидци мъжът отправял обидни думи към детето, бутнал го и го съборил на пясъка, а детето се разплакало, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
Действията на юриста била видяни от бащата на момченцето, който по това време бил в морето. Мъжът излязъл от водата, взел плажен чадър и подгонил с него виновника.
Повикана била полиция от фамилията на тригодишното момченце, която отвела юриста в Четвърто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. И там той траял да буйства и да наскърбява униформените чиновници. Заради държанието се наложило юристът да остане за несъмнено време в Районното полицейско ръководство и против него била формирана кореспонденция по Указа за битка с дребното безчинство.
След преценка на прокурор от Районната прокуратура във Варна тя била импортирана за разглеждане по реда на Указа за битка с дребното безчинство във Варненския областен съд.
Съдебният акт предстои на обжалване пред Окръжния съд във Варна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР