Същото се случва и вътре в тялото ви когато поглъщате

...
Същото се случва и вътре в тялото ви когато поглъщате
Коментари Харесай

Внимание В Жегите! Eто Защо Никога Не Трябва Да Пиете Вода С Лед! Вредите За Вас Са Ужасни

Същото се случва и вътре в тялото ви когато поглъщате ледени течности. Студената вода има директен гибелен резултат върху храносмилателната ви система и безусловно нарушава естествената функционалност на храносмилането и отделителната система на индивида.

Реално ледените питиета краткотрайно замразяват вашите вътрешни органи и те от своя страна не знаят какво да вършат сега на този потрес. Това, с изключение на до всичко останало, води и до неприятно асимилиране на веществата и надлежно до затлъстяване. Освен тези вреди, поемането на ледени течности кара тялото да изразходва огромни количества сила, като ви изтощава повече от естественото.

Накратко:

1. Ледената вода свива кръвоносните ви съдове и вътрешни органи и нарушава естественото хидратиране на организма

2. Спомага за произвеждането на непотребна слуз в организма, която отслабва имунната система

3. Когато пием ледена вода по време на хранене, погълнатите мазнини се втвърдяват, като това ги прави сложни за разграждане и се натрупват организма, което води да затлъстяване и всичките негови добре известни последствия.

НЕ ПИЙТЕ ПОВЕЧЕ СТУДЕНА ВОДА! ЗАМЕНЕТЕ Я С ТОПЛА ИЛИ ПОНЕ С ВОДА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА!

Това ще усъвършенства храносмилането и цялостната функционалност на организма, като ще ви обезпечи положително усвояванбе на веществата и мощна имунна система./Bradva.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР