Съществуват опасения от по-широко разпространени наводнения в Обединеното кралство днес

...
Съществуват опасения от по-широко разпространени наводнения в Обединеното кралство днес
Коментари Харесай

В сила са стотици предупреждения за наводнения, тъй като Обединеното кралство все още се тресе от хаоса на бурята Хенк

Съществуват опасения от по-широко публикувани наводнения в Обединеното кралство през днешния ден след яростните проливни дъждове на бурята Хенк.

Вчера бурите надвишиха 94 благи в час като стихия Хенк разруши страната, изсичайки дървета и причинявайки съществени разстройства в пътуването. Един човек почина в Уилтшър, откакто дърво падна върху колата, в която пътуваха.

С упованията за повече дъжд през днешния ден, изключително в Северозападна Англия и по-голямата част от Уелс, Агенцията по околната среда има стотици предизвестия за наводнения. Големи елементи от Англия и Уелс са изложени на риск от наводнения. Клеър Насир, метеоролог от Метеорологичната работа, споделя: „ Денят е дъждовен и някои от тези дъждове ще бъдат мощни. Тази група от дъждове тук ще се скупчи и ще се движи от запад към изток. Дъждовете ще станат малко разпръснати в следобяд в Англия и Уелс. "

Във вторник се очакваше да паднат до 50 мм дъжд - повече от междинните превалявания за януари за множеството градове в Обединеното кралство. Тепъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР