Съществуват няколко предмета, които в никакъв случай не бива да

...
Съществуват няколко предмета, които в никакъв случай не бива да
Коментари Харесай

Ако някой иска да ви подари тези предмети, не ги приемайте. Носят лош късмет!

Съществуват няколко предмета, които никога не трябва да приемате като подарък от ваши близки, другари, родственици, сътрудници. Те ще ви донесат неприятен шанс и даже няма да се усетите от кое място ви е пристигнало.

Според националните поверия има дарове, които не трябва да одобряваме, колкото и да ни е мъчно да ги откажем. Разберете кои са те:

• Портфейл
 Най-добрите хрумвания за дарове след отмора в Гърция Най-добрите хрумвания за дарове след отмора в Гърция
Огромна част от хората това лято ще бъдат на отмора в Гърция - от Крит до Халкидики, няма да остане място, на което да не е стъпил бъл...

Когато ви подаряват портфейл, уверете се, че вътре в него има сложена банкнота. Ако липсва такава, то рискувате, откакто го приемете, да се сбогувате с паричния си шанс.

Ако обаче има сложена паричка, даже и стотинка, няма проблем да го приемете и да се зарадвате от сърце на благия жест.

Не забравяйте обаче и вие да дадете някаква пара на индивида, който ви го подарява. По този метод си го откупвате.

• Перли
 Идеи за дарове, с които постоянно може да изненадате околните си Идеи за дарове, с които постоянно може да изненадате околните си
Случвало ли ви се е да се чудите какво да подарите на собствен непосредствен? В тази публикация ще разгледаме забавни оферти, които са постоянно а...

Всяка жена си мечтае да получи сходен подарък от своя обичан, само че би трябвало да знаете, че той не постоянно носи шанс и наслада. Перлите, без значение, че са извънредно скъпи, са в положение да ви донесат паники, беди и заболявания. Не рискувайте фамилното си богатство, а ги откажете.

• Нож

Всички остри предмети е по-добре сами да си ги набавяте, включително са ножове, ножици и други. Счита се, че те са носители на доста негативна сила. Ако се чувствате неловко да ги откажете, дайте някаква пара на индивида, който ви ги подарява, с цел да ги откупите.

• Часовник

Часовниковите стрелки отмерват времето. Това го знае всеки. Часовниците обаче могат да изостават или да стопират напълно. Това бива свързвано с края на щастливия живот. Дайте алегорична сума на индивида, който желае да ви зарадва с подобен подарък, с цел да ви е спокойно и умерено на душата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР