Съществуват и положителните причини, поради които той не те търси

...
Съществуват и положителните причини, поради които той не те търси
Коментари Харесай

Положителните причини, поради които той не те търси всеки ден (Отдъхни си, мила)

Съществуват и позитивните аргументи, заради които той не те търси всеки ден. Преди да започнете да се притеснявате, че има проблеми във връзката ви, би трябвало да знаете, че неналичието на контакт за няколко дни с вашия другар не е огромен проблем. Поне за в този момент. Освен в случай че нямате връзка от разстояние и връзката ви рядко е онлайн, е изцяло добре, в случай че не говорите всеки ден (и даже тогава това не значи, че не поддържате връзка, в случай че поддържате връзка онлайн).

Има доста вероятни аргументи, заради които той не изпраща текстови известия или не се обажда всеки ден, и доста малко от тях са притеснителни (и са елементарно разпознаваеми).

Положителните аргументи, заради които той не те търси всеки ден

Той е ангажиран

Това е номер едно, най-вероятният отговор на вашия боязън. Ако може да изкара ден, без да приказва с вас, има огромен късмет той просто да е ангажиран. Преди да започнете да мислите, че той се отдръпва, помислете, че може да е бил ангажиран. Може би е било забързано в работата или той се занимава със фамилни проблеми. Може би е имал удар на ентусиазъм и просто работи интензивно.

В края на деня не бихте ли предпочели да бъдете с някой, който има лична работа, ползи и занимания, в сравнение с с някой, който няма какво да ви показа и който желае да сте 24/7 дружно. Подобно нещо може да е ласкателно първоначално, само че в такава връзка няма благополучие и бъдеще.

Той работи върху себе си

Ако в живота му се случват доста неща, той непрекъснато се усъвършенства и това е добре за връзката ви. Такъв мъж е в положение да бъде повсеместен, зрял човек, който може да цени колегата си, без да проектира личните си дефекти върху него. Той е прочувствено кадърен да развие здрава връзка с половинката си.

Той е интроверт

Мъжът, с който излизате, може просто да е интроверт. Всъщност, в случай че може да изкара ден, без да приказва с вас, има огромна възможност за това. Противно на това, което някои хора може би си мислят, интровертите не са безусловно срамежливи или тихи. Да бъдеш интровертен значи, че макар че обичаш общуването, това лишава доста сила.

Въпреки че интровертите обичат компанията, се нуждаят от време сами, с цел да се заредят. Говоренето с някого всеки ден може да бъде мъчно, без значение какво значи другият човек за него. Това важи и за връзката. Ако изпратите известие на интроверт и той не отговори бързо (или изобщо), той не ви е фантом, давам обещание. Просто от време на време той просто не може.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР