САЩ все още нямат никакво доверие в работата на българските

...
САЩ все още нямат никакво доверие в работата на българските
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев за списъка Магнитски: Отговорност за това има един човек - Гешев

САЩ към момента нямат никакво доверие в работата на българските институции. Ние сме рекордьори по глобени, макар че сме стратегически сътрудник на Съединени американски щати. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Ивайло Мирчев от " Демократична България " във връзка излезлия през днешния ден нов лист със глобени по закона " Магнитски " българи.

Отговорността за това е единствено на един човек - Иван Гешев, тъй като той не проверяват изказванията на Васил Божков за предоставяне на подкупи. Ако беше провел следствие, може би нямаше да се постанова от Съединени американски щати да ни показват кои са корумпираните политици у нас, съобщи Мирчев.

Борисов ще се опита да употребява Горанов като бушон - ще каже, че няма нищо с тази работа. Това не би трябвало да се позволява, Горанов в тази работа е като консилиери (нещо като " висша дясна ръка "   в управителната конструкция на сицилианската, калабрийската и италиано-американската мафия – б. ред.) на Борисов, акцентира Мирчев.

ГЕРБ и Движение за права и свободи се назовават евроатлантически партии. От през днешния ден нататък, с цел да се назовават по този начин, първо би трябвало да се преборят с вътрешната си корупция. Досега наричахме ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия хартиена коалиция. Сега можем да ги назоваваме обединението " Магнитски ", тъй като всяка една от тези партии има изтъкнат представител в листата " Магнитски ", разяснява Мирчев.

Това е необикновено интернационално оскърбление и има въздействие върху капиталовия климат в България. Не би трябвало да чакаме Англия да удостоверява глобите, а Съединени американски щати да ни показват корумпираните, би трябвало сами да ги хващаме. Но ние не можем, тъй като нямаме основен прокурор. Много от дълго време огромната борба е за това, че България няма основен прокурор и прокуратурата се е сраснала с проведената престъпност, сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР