САЩ все още имат много работа за вършене, въпреки териториалното

...
САЩ все още имат много работа за вършене, въпреки териториалното
Коментари Харесай

Помпейо: САЩ все още имат много работа за вършене в Сирия

САЩ към момента имат доста работа за извършване, макар териториалното проваляне на джихадистката формация "Ислямска страна " в Сирия. Това съобщи през днешния ден държавният секретар Майк Помпейо, представен от Асошиейтед прес.

"Мисията ни не се е трансформирала ", съобщи Помпейо в отговор на въпрос, заложен по време на визитата му в Ливан, дали Съединени американски щати ще дават в допълнение финансиране, с цел да предотвратят възраждането на организацията.

"Все още имаме доста работа за извършване, с цел да подсигуряваме, че радикалният ислямски тероризъм не продължава да се разраства ", добави той.

Сирийските демократични сили (СДС) - подкрепяна от Съединени американски щати опозиционна сирийска формация, разгласи по-рано през днешния ден, че е освободила последното населено място, следено от ИД в Сирия, и прогласи победа над групировката.

Ден по-рано американският президент Доналд Тръмп разгласи, че ислямистите повече не управляват никаква територия в Сирия, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР