САЩ повдигнаха обвинение в тероризъм на мъж от Мисури, който

...
САЩ повдигнаха обвинение в тероризъм на мъж от Мисури, който
Коментари Харесай

Мъж се изкашля в магазин и го одрусаха много здраво

Съединени американски щати повдигнаха обвиняване в тероризъм на мъж от Мисури, който е кашлял против клиенти в магазин и написал Коронавирус на хладилната витрина. Той е бил задържан и му е наложена санкция в размер на 25 000 $, оповестява БГНЕС.

Служителите в магазина извикали полиция, откакто видели, че 33-годишният мъж преднамерено кашля против клиентите в магазина, „ дишал върху хладилника “, а отвътре на витрината написал Коронавирус.

След случая магазинът е затворен за стерилизация.

Британец пък бе наказан на 6 месеца затвор, откакто се изкашля върху служител на реда, потвърждавайки, че е инфектиран с новия ковид, предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

"Смятаме, че това е първата произнесена в Лондон присъда по обвързван с ковид случай, в който е забъркан полицейски чиновник ", сподели столичната полиция в изказване.

Във вторник служител на реда изискал от 55-годишния Адам Луис да го претърси, откакто бил минувач му споделил, че видял Луис да се пробва да отваря коли в западния лондонски квартал Уестминстър.

Тогава Луис извикал на служителя на реда: "Имам Ковид! Сега ще ти се изкашлям в лицето и ще го пипнеш и ти! " След това той преднамерено се изкашлял върху служителя на реда, а също така се опитал да го наплюе и да го ухапе, се споделя още в полицейското изказване.

Той е бил арестуван за опит за нанасяне на тежка телесна щета, след което съд в Лондон го осъди на 6 месеца затвор за нахлуване над чиновник на силите на реда.

"Въпреки че този вид набези за благополучие е необичаен, това беше отблъскващ случай и ние твърдо ще реагираме на такова неприемливо държание ", съобщи основен полицейски комисар Хелън Харпър, която дава отговор за Западен Лондон. Тя добави, че произнесената от съда присъда изпраща мощно обръщение, че такива набези няма да се толерират.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР