Със заповеди на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на

...
Със заповеди на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на
Коментари Харесай

Проф. Ангелов се сдоби с нови заместници след разпореждане на Борисов

Със заповеди на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на опазването на здравето са назначени Евгени Григоров и Слави Пачалов.

Доц. Евгени Григоров е лекар по научна компетентност „ Социална медицина и организация на опазването на здравето и фармацията “ от Националния център по публично здраве и разбори (НЦОЗА). Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ с професионална подготовка „ магистър-фармацевт “ от Медицинския университет в София и просветителна и квалификационна степен „ магистър” по стопанска логистика от УНСС. От 2016 година до момента е шеф отдел „ Анализ и оценка за положението на експертите в опазването на здравето “ в НЦОЗА. Има дългогодишна преподавателска активност, като от 2015 година образова студенти, докторанти и специализанти по фармация в Медицинския университет-Варна.

Инж. Слави Пачалов е магистър по „ Трудова медицина и продуктивност “ в Медицинския университет в София. От 2017 година до момента ръководи сдружение, занимаващо се с образования по първа помощ, реакция при бедствия, пожаробезопасност, пътна сигурност, избавителни и издирвателни действия. Дълги години е работил в Българския червен кръст, заемайки разнообразни позиции, в това число шеф в Столичната организация на БЧК. Два пъти е награждаван с отличие от БЧК, в това число за цялостна активност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР