Със заповед на Министъра на вътрешните работи главен инспектор Стоян

...
Със заповед на Министъра на вътрешните работи главен инспектор Стоян
Коментари Харесай

Още рокади в редиците на МВР - нови шефове в Панагюрище и Ве...

Със заповед на Министъра на вътрешните работи основен контрольор Стоян Кюпов е краткотрайно преназначен за шеф на Районното ръководство във Велинград. Той бе показан през днешния ден пред състава на ръководството от старши комисар Петко Шотлеков – шеф на ОДМВР-Пазарджик.

Главен контрольор Стоян Кюпов е на 39 години, в системата на вътрешното министерство е от 2003 година. Той е минал поредно през разнообразни длъжности в Районно управление-Велинград, група „ Миграция” при ОДМВР, Районно ръководство - Пазарджик. От 2016 година до сегашния миг е чиновник в бранш „ Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. За реализирани отлични резултати в служебната си активност е награждаван неведнъж от Министъра на вътрешните работи, Главния секретар на Министерство на вътрешните работи и Директора на ОДМВР.

Главен контрольор Кюпов е женен, с едно дете.



Досегашният шеф основен контрольор Даниел Бараков е преназначен на служба шеф на Районно управление-Панагюрище. Днес той също бе показан пред състава на ръководството от шефа на регионалната дирекция в Пазарджик.

*Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР