Със своите необичайни отношения принц Андрю и Сара Фъргюсън се

...
Със своите необичайни отношения принц Андрю и Сара Фъргюсън се
Коментари Харесай

Задава ли се нова сватба в британското кралско семейство

Със своите необикновени връзки принц Андрю и Сара Фъргюсън се подреждат измежду най-интересните личности от английското кралско семейство. Двамата продължават да живеят заедно, макар че са разведени от 28 години. Той беше отстранен от двореца поради обвинявания в обезчестяване, а тя участва на първата си кралска Коледа след развода.
 Сара Фъргюсън и привилегията, която е получила от кралица Елизабет Втора
Привилегията, която Сара Фъргюсън получи от Елизабет Втора

Изглежда й е била фаворитка

Принц Андрю е брат на крал Чарлз и като подобен намери воля да се опълчи на желанието му да напусне резиденцията си Royal Lodge, която е част от кралските парцели. А някогашната му съпруга Фърги, както я назовават всички, продължава да му пази гърба и даже да му оказва помощ финансово.

И на фона на цялата тази много объркана обстановка се появиха догатки, че двамата може още веднъж да минат под венчилото, откакто го направиха един път през 1986 година
 Снимка 621010

Според източници, представени от Daily Mail, крал Чарлз е декларирал на своя брат, че ще им даде благословията си, в случай че със решат още веднъж да станат законни брачен партньор и брачна половинка.

Въпреки че на процедура принц Андрю е се нуждае от разрешението на монарха, тъй като е чак осми по линията за наследяване на престола, въпреки всичко то би било от огромно значение за неговото решение.
 Сара Джесика Паркър със брачна половинка и децата си в рядко фамилно селфи
Сара Джесика Паркър не се снима по този начин всеки ден

Едно сплотено семейство

А в случай че въпреки всичко се стигне до женитба, тя ще бъде доста далеч от обилните церемонии, които сме привикнали да наблюдаваме. По-скоро подписване и църковен обред в тесен кръг в дребния параклис до дома на Сара Фъргюсън и принц Андрю, където те видяха и щерка си Беатрис като младоженка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР