Със скандал ли са се разделили известните блондинки в телевизията? Ева

...
Със скандал ли са се разделили известните блондинки в телевизията?
Ева
Коментари Харесай

Интригата в На кафе: Гала изтърва една-единствена дума за ...

Със скандал ли са се разделили известните русокоски в малкия екран?

Ева Веселинова несъмнено е едно от най-запомнящите се лица в ефира на родните малките екрани в последните години. Красавицата стана изключително известна като кореспондентка на „ Господари на ефира “, а през 2018 година бе включена в панела на Гала в предаването „ На кафе “. Това нейно премеждие приключи през есента на 2020 година, а на 9 април 2021 година тя роди близнаци.



Очевидно обаче на доста хора Ева им липсва на екрана и те не са я не запомнили. 37-годишната софиянка реши да отдели внимание на почитателите си в обществените мрежи. Тя ги прикани да й задават въпроси в „ Инстаграм “, на които да дава отговор. „ Виждам, че ви е забавно да питате и научавате разнообразни неща за мен, само че рядко имам време за това. Ето за какво взех решение да отбележим 2023 година в профила ми по този метод. Питайте самоуверено, само че и отговорно! “, обърна се към почитателите си тя.

Разбира се, не закъсня и въпрос за възможното й завръщане при Гала:
„ Ще се върнеш ли в предаването „ На кафе “? Липсва твоята усмивка и позитивизъм? “

Отговорът на Ева бе задоволително безапелационен: „ Благодаря доста за поддръжката! Не, няма да се връщам в „ На кафе “. Това е завършил интервал в моя живот! “

През последните две години се показваха доста разнообразни спекулации по отношение на аргументите за раздялата на хубавицата с предаването на Гала. Някои медии даже писаха за проблеми сред Ева и 55-годишната плевенчанка, само че нито една от двете до момента не е казвала публично нещо против другата. Че това са спекулации и спор сред тях няма, може да се съди и от обстоятелството, че даже и в днешното предаване, при разискване на една от тематиките с сътрудниците си, Гала се сети за Веселинова, като цитира неин израз и я назова „ Евчето “.



Иначе от въпросите и отговорите, които някогашната кореспондентка на „ Господарите “ си замени със своите почитатели станаха ясни и други забавни неща от това, което прави към днешна дата, както и бъдещите й проекти. В момента тя е отдадена на близнаците си, които още нямат две годинки, само че ще ги пусне на ясла незабавно след рождения им ден на 9 април. Те даже са изкарали върлуващия сега грип, а най-зле е била самата Ева: „ Да, боледувахме, само че преди празниците. За децата мина по-леко, само че аз го изкарах много тежко. Хремата още си я повличам “.

„ Нямам доста свободно време в последно време. Но когато по принцип имам, обичам да чета, да виждам филми, да пазаря и да се виждам с другари. Аз не съм инфлуенсър. Просто съм известна персона, станала известна с работата си и това поражда интерес към живота и профила ми. Относно уеб страницата ми, обичам да пиша и мисля да възобновя и тази активност. Досега с изключение на време нямах и ентусиазъм, а при мен то е движеща мощ. Разбира се ще се върна и на работа “, описа още за себе си тя, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР