Със сигурност сега е удачен период да работиш в автомобилната

...
Със сигурност сега е удачен период да работиш в автомобилната
Коментари Харесай

Вижте най-доброто работно място, там получават огромни...

Със сигурност в този момент е сполучлив интервал да работиш в автомобилната промишленост, в случай че си намерил и вярната компания. 2017 година бе извънредно сполучлива за огромните производители от ранга на Audi, Daimler и General Motors.

Porsche също могат да се похвалят с основна финансова година, а в този момент към този момент пристигна и време да благодарят на почти 23 000 чиновници. Ръководството на немската компания стигна до съглашение и ще даде стабилен бонус в размер на 8 600 евро на повече от половината си чиновници, a 700 евро ще бъдат трансферирани непосредствено в пенсионния им фонд.

За да означи и 70-годишнината си от основаването на първия си състезателен модел въобще – 356 от 1948 година, Porsche дава на големия си старателен екип еднократен
бонус от 356 евро. Porsche не прави сходен жест за първи път. Защото без именития пионерски дух и ентусизъм на всички чиновници в Porsche, триумфът за производителя щеше да бъде невъобразим.

През 2017-а компанията усили облагата си с 4% по отношение на миналата година, която също се радва на успеваемост. През последните 15 месеца приходите са се нараснали с 5%, а чиновниците – с 8% до крайната численост от 29 777. Настоящата година също ще бъде чакана за симпатизантите на Porsche. Очаква се в идващите месеци да бъдат показани новото потомство 911, 718 Cayman GT4 и 718 Boxster Spyder.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР