Със сестра ми Катя преди години бяхме много близки, както

...
Със сестра ми Катя преди години бяхме много близки, както
Коментари Харесай

Исках да помогна на сестра си, а тя налетя на съпруга ми

Със сестра ми Катя преди години бяхме доста близки, както при множеството сестри. Всичко беше отлично, до момента в който един ден просто не свърши. И в последно време връзките ни се скапаха доста повече, в сравнение с в миналото съм предполагала, че могат да се скапват. И за какво ли? Оказа се, че тя ми завижда и се опита да скапе брака ми. Това ми пристигна малко допълнително. Нека стартира през цялото време. След като приключих висшето си обучение, съумях да си намеря доста добра работа. Година по-късно се влюбих в сътрудник, за който след време се омъжих. Днес с помощта на упорития ни труд, фамилията ни има личен тристаен апартамент и кола. За страдание сестра ми си избра друг път и отпадна от университета още втората година. Опита се да си откри богат ухажор, само че защото е лишена от качества, не съумя. Сега работи като продавачка в супермаркет и непрестанно се оплаква какъв брой е тежък животът й.

Беше ми мъчително да я чувам и с цел да я разведря, предходната година я поканих да чества с нас Коледа. От своя страна брачният партньор ми извика Пламен – по-малкия си брат. Същата вечер Катя пийна повече и стартира да флиртува с девера. Зарадвах се, че се схващат добре, тъй като той е прелестен юноша. Оказа се обаче, че се веселя преждевременно. По някое време чух, че сестра ми покачва звук и щом се заслушах, разбрах, че не е удовлетворена от заплатата на бъдещото си гадже. Пламен не взима малко пари, само че тя постоянно намира защо да мрънка.
Опитах се да не й обръщам внимание, но представете си изненадата ми, когато някъде след час Катя се нахвърли върху брачна половинка ми, пробвайки се да го целуне. И това пред моите очи! Чашата на търпението ми преля. Докато я изхвърлях на открито, пияната ми сестра крещеше, че някой ден сигурно ще ни раздели, тъй като не съм заслужавала мъж като него. Оттогава не поддържаме връзка. Години наред я съжалявах, помагах й, а тя най-безсрамно се опита да съблази личния ми брачен партньор.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР