Сърдечният хирург д-р Атанас Баташки бе излъчен за кандидат-кмет на

...
Сърдечният хирург д-р Атанас Баташки бе излъчен за кандидат-кмет на
Коментари Харесай

Баташки-младши се хвърля в битката за „Северен“

Сърдечният хирург доктор Атанас Баташки бе излъчен за кандидат-кмет на Българска социалистическа партия в регион „ Северен “. Партийната конференция утвърди сина на прословутия доктор и някогашен народен представител доктор Илия Баташки с цялостно единогласие. Той ще излезе на локалните избори против претендент на ГЕРБ - шефа на Оперативна програма „ Градини и паркове " Стоян Алексиев. Червените са уверени, че в " Кършияка " имат най-големи шансове да завоюват районното кметство заради две аргументи.

Първата е дребната разлика сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ на евровота - 3032 гласа взе соцпартията, а герберите - 3600. Втората е гръмкият арест на сегашния райкмет Ральо Ралев по обвиняване в рушвет.

Като оферти за кмет на Пловдив социалистите утвърдиха Николай Радев, Минка Сърнешка и Петър Бояджиев. Конференцията номинира и 14 претенденти за общински съветници.

Съветникът Иван Петков - Бебето направи доклад за активността на групата в Общинския съвет и личната си работа през мандата. Той съобщи, че идващото ръководство на Пловдив ще завари в хазната кръгла нула, защото се обрисува бюджетната 2019 година да приключи с недостиг от 30 млн. лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР