Сърбинът Славко Матич засега се дърпа да поеме ФК ЦСКА

...
Сърбинът Славко Матич засега се дърпа да поеме ФК ЦСКА
Коментари Харесай

Славко Матич вариант за треньор на ФК ЦСКА 1948

Сърбинът Славко Матич към този момент се дърпа да поеме ФК ЦСКА 1948. Той е гласен за заместител на Николай Киров. Белия разгласи, че напуща отбора незабавно след равенството 1:1 против Локо Пд на " Лаута ". След като не съумяха да победят, столичани се простиха с готовност бараж за Лигата на конференциите. " Ангажиментите ми към ЦСКА 1948 завършват, ще диря нови провокации ", съобщи Киров.

Славко Матич в края на есенния дял бе отпред на Арда, само че бе освободен. След това той пое втородивизионния Септември София, с който завоюва промоция за елита. Към момента Матич избира да остане на поста, в сравнение с да премине във ФК ЦСКА 1948, оповестява " Тема спорт ". Естествено, обстановката може да придобие поврат.
 Славко Матич: Направихме нещо, за което ще се приказва един ден
Славко Матич: Направихме нещо, за което ще се приказва един ден

" Целта е изпълнена "

За поста на треньор на позиционирания в Бистрица тим се завъртя и името на Любослав Пенев. Вариант е и Красимир Петров. Той към този момент е бил отпред на ФК ЦСКА 1948. За последно бе част от щаба на Александър Тунчев във ФК ЦСКА 1948.

В същото време Николай Киров е водил диалози с хора от управлението на Спартак Варна. Няма да е изненада, в случай че Белия се реалокира в морската столица и опита да вдигне равнището на соколите за първия им сезон в елита след 13-годишно спиране.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР