Сапунката, свързана с Килиан Мбапе, май изживява последните си дни,

...
Сапунката, свързана с Килиан Мбапе, май изживява последните си дни,
Коментари Харесай

Майката на Мбапе реди новия му договор в... Доха

Сапунката, обвързвана с Килиан Мбапе, май изживява последните си дни, откакто майката на футболиста дойде в Доха, а съгласно френските медии това е явен сигнал, че международният първенец ще възобнови своя контракт с Пари Сен Жермен.

Майката на играча, Файза Ламари, е в Доха с дребния си наследник Итън, който също играе в академията на парижкия клуб и отразва наличието си в Катар посредством обществените мрежи.

В ПСЖ са оптимисти, че това посещаване на майката може да бъде основно за сключването на съглашение за подновяването на контракта на 23-годишния футболист.

Целта на клуба е да може да разчита на Килиан най-малко през идващия сезон, който съответствува със Световното състезание в Катар, което стартира през ноември.

Предложението на клуба е за нов двугодишен контракт с ангажимент, който ще улесни неговото овакантяване, в случай че реши да постави завършек на времето си в Париж.

Офертата на ПСЖ е доста значима на всички равнища и може би това ще накара Мбапе да постави подписа си под ново съглашение с клуба.

Очакванията са Мбапе да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен за още два сезона при доста положителни условия. Пари Сен Жермен предлага заплата от по 75 милиона евро на сезон на Мбапе, което значи, че 23-годишният футболист ще получи 150 милиона евро за двете години.

Преди няколко дни авторитетното издание „ Екип “ написа, че от ПСЖ ще предложат на Мбапе да го създадат капитан на тима в финален опит да задържат нападателя на „ Парк де Пренс “. В ПСЖ имат вяра, че даването на капитанската лента на Мбапе би бил добър ход, тъй като футболистът е роден в Париж, подготвен е с готовност да оказва помощ на съотборниците си и е състезател за огромните мачове.

Мбапе има 160 гола и 81 асистенции в 209 мача за ПСЖ. Той също по този начин е осъществил 26 гола в 54 мача за националния тим на Франция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР