Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева разкри как

...
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева разкри как
Коментари Харесай

Десислава Радева: Не съм първа дама, съпругата на Румен Радев съм

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева разкри по какъв начин се е чувствала след месеци от стъпването на нейния обичан в служба. Тя показа много от персоналния си живот в първото си публично изявление.

След всяка една публична аудиенция на президентското семейство Десислава Радева ставаше мотив редица мнения и изявления по отношение на визията си.

Последните месеци имах възприятието, че съм най-голямото зло в страната.

Вижте ТУК фотоси от срещата на Десислава Радева с Мелания Тръмп >>>>

Тя си напомни за първата ѝ ученическа обич, а имено „ Дейвид Ковърдейл от „ Уайт снейк”, като добави още, че има необятни музикални прeдпочитания.

„ Харесвам даже и Азис в някои случаи, а чувам и джаз, и национална музика ", призна Радева.

Десислава Радева се оплака, че през вчерашния ден й бил хакнат персоналния профил във „ Facebook “ и ще остане блокирана в обществената мрежа до тази нощ в среднощ. „ Нямам концепция за какво се случи, в действителност не знам, аз даже не съм толкоз дейна в последно време “, сподели Радева.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
„ Профилът „ Първата дама” във Facebook не е мой, само че хората, които го вършат ме забавляват доста, огромни сладури са, само че вършат правописни неточности за жалост. "Опитват се да налучкат моят метод на изложение, копирайки мои остарели постове.” Това описа още брачната половинка на президента.

Вижте ТУК фотоси от разходката на Десислава Радева и Брижит Макрон >>>

Тя описа за последните си начинания и акции, в които взе участие. Една от тях е „ Живата вода на България “, кояти има за цел да запази традициите и фолклорните традиции.

„ Не съм част от президентството. Съпругата на Румен Радев съм, а той е президент. Не съм институция, не съм първа дама, това го няма в конституцията “, безапелационна бе Десислава.

Тя даде образец с първата на дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп, която разполага с бюджет, а това което Деси Радева прави се е финансирало само от щедрост. Радева посочи, че екстрите, с които се употребява са кабинет и един човек, охранител от НСО, само че той не можел да се назова "екстра ".

Прозвището Генерал Деси, Радева го дефинира като приветлив. Този прякор й бил най-любим, а в случай че брачният партньор й е военачалник с две звезди, то значи тя има три.

„ Ще си мерим пагоните с Бойко Борисов “, пошегува се президентшата.

На въпроса по какъв начин и какъв брой се е трансформирал живота на фамилията, откакто Радев бил определен за президент тя разяснява, че смяната е огромна, тъй като са изгубили анонимността си.

„ Преди с Румен с разхождахме, обикаляхме дребните градчета и планините. Сега към този момент не е разходка, а е като дефиле, тъй като всички го спират”, описа Радева.

Във вила „ Калина” в Бояна, където президентското семейство в този момент живее и с котарака си Чарли, било пък прекомерно умерено.

Попитана за деня на сватбата си с Румен Радев първата дама сподели, че помни този ден, като че ли е бил през вчерашния ден, изключително насладата.

„ Отбелязахме годишнината на сантиментална вечеря, единствено двамата в един ресторант, в случай че може да се каже сантиментално, тъй като на прилежащата маса бяха момчетата от НСО”, посочи Радева.

Радева призна, че се познава със шоумена Слави Трифонов още от 1990 година и отхвърля да е била персонална негова секретарка. „ Бях секретарка на предаванията „ Каналето” и „ Хъшове”, където не беше единствено Слави, а Камен Воденичаров, Любен Дилов-син и други Защо никой не споделя, че съм била секретарка на Румен Христов по време на държавното управление на Съюз на демократичните сили? ", уточни тя.

Тя описа, че не се уплашила от избора на Румен Радев за президент, само че се стресирала, тъй като си дала сметка, че животът им ще се промени на 180 градуса.

„ Критикуваха ме за облеклото и по тази причина се заех да чета книги. Да си брачна половинка на Румен Радев е доста елементарно и прелестно, само че да си брачна половинка на президента е доста отговорно, изучавам се в движение”, изясни Радева.

Съпругата на президента приключи изявлението си с откъс от Радой Ралин и сподели, че не би трябвало да губим възприятието си за комизъм и самоирония и да не се взимаме на съществено.

За още забавни публикации изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР