Съпругата на Кирил Петков - Линда очевидно е решила да

...
Съпругата на Кирил Петков - Линда очевидно е решила да
Коментари Харесай

Линда отваря ВИП ресторант с гурме ястия

Съпругата на Кирил Петков - Линда явно е решила да се развия в кулинарен аспект и работи върху откриването на гурме ресторант, написа „ Ретро “.


Досега тя въртеше само дребна кокетна сладкарница на столичната улица „ Сан Стефано “. Там се оферират напълно здравословни и диетични деликатеси, обаче в заведението е тясно и няма къде човек да седне да изпие даже едно кафе.

Много свободно време на канадката, откогато мъжът ѝ сложи семейство си на назад във времето и стартира да гради политическа кариера родило в главата й концепцията да си отвори ресторант. Тя към този момент старателно работила по менюто, което щяло да включва в гурме ястия, главно с морски блага. Част от рецептите към този момент били персонално  тествани даже Линда повиква професионален фотограф, който да ги снима за принтирането на менюто.  От фрагментите се вижда, че в менюто канадката ще предлага две от най-изисканите скъпи и самомнителен блюда омари и миди Сен Жак. Оскъдните порции от 100 грама стартират на цени от 50 лева в елитните софийски заведения за хранене. Вероятно и нейният ценоразпис ще бъде в този указател. Бившата премиерша щяла да внася морските блага непосредствено от родината си от компания с потвърдено качество на продуктите.

Все още обаче не е ясно къде Линда е  решила да открие заведението си. Двата разновидността били столицата и морският курорт Лозенец, където семейство прекарва летните месеци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР