Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков определи твърденията, че е

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков определи твърденията, че е
Коментари Харесай

Да започнат оправданията: Кирил Петков нарече кьорфишек от ДАНС фалшифицираните от Лена документи

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков дефинира изказванията, че е станал министър на стопанската система с фалшифицирани документи за " кьорфишек на ДАНС ".

Вчера проверяващият " Биволъ " разгласява публикация, в която се твърди, че Кирил Петков е станал длъжностен министър на стопанската система с цената на фалшифицирани документи, показани на Агенцията по вписванията.

Неверните условия са били нужни, с цел да се почисти от всевъзможен тип спор на ползи. Фалшификацията е включвала поредност от недействителни и неистинен документи, направени и легализирани от. Целта е била да бъдат въведени в подвеждане държавните институции, че Кирил Петков няма никакво несъгласие със законите, с цел да бъде назначен за министър на стопанската система през 2021 година, написа " Биволъ ".

Днес пред БНР Кирил Петков разгласи, че новината се завъртяла в " несериозни медии " и изреди няколко от тях и че се употребява с чисто предизборна компроматна цел. Попитан от водещата на предаването " Неделя 150 " Диана Янкулова по какъв начин би коментирал това, че ДАНС е бил сезиран за документна машинация и подправено подадени документи Петков отговори:

" Това е следващият ченгеджийски номер. Аз бях част от " Да запазим Корал ", неправителствена организация, която се грижи само за това да резервира тези три плажа, които запазихме на българското Черноморие. Изведнъж, 3 години по-късно, отникъде, по време на предизборната акция, идва по-късно този кьорфишек от ДАНС. За тази идея - " какъв брой ужасно " - това е цялостен парадокс ".

Кирил Петков повтори тезата си, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно и също. По думите му когато се гласоподава за Бойко Борисов, се гласоподава и за Делян Пеевски. Той съобщи, че ПП-ДБ са осъзнали, че не могат да работят с ГЕРБ, до момента в който не се счупи връзката сред Пеевски и Борисов.

" Няма да се откажем. Не тъй като ни е скъпа властта, а в противен случай - два пъти се отказвахме към този момент ", сподели още съпредседателят на Политическа партия.

На изборите може би ще има ужасно разкешване, до нас доближават числа като 500 лева на глас, избавител няма, всичко зависи от гласоподавателите.

На въпрос покровителствал ли е " канали ", Петков съобщи в предаването " Неделя 150 " на БНР.: " Гарантирам с главата си, че аз, Асен Василев и акад. Николай Денков не са откраднали една стотинка. "

" Ние казахме, че без промени в службите, в правосъдната система, регулаторите няма да продължим - изясни той. - От другата страна ченгетата чуха, че желаеме да ги сменяме. А единственото, което желаеме е почтени състезания, не двама души с телефони като Пеевски, който да им звъни и да ги командва какво да вършат. Когато играеш против всички ченгета в страната, естествено ще се опитат да те очернят. Само в ДАНС са над 2 хиляди души, всеки ден могат да измислят по нещо. "

Според него повода за всичко е една огромна неточност. " Трябва да си я признаем, не осъзнавахме какъв брой Бойко Борисов е подвластен от Пеевски, не го знаехме. Мария Габриел също по този начин бе използвана, като Росен Желязков, тъй като Борисов е подвластен дотам, че не може да взема самичък решения. Тази връзка би трябвало да бъде скъсана, с цел да седнем на масата, не желаеме нагласен мач, даже в случай че има положителни претенденти от ГЕРБ, желаеме да имаме еднакъв късмет за най-хубавите.

Запитан по кое време се е молил на Пеевски да го сдобри с Борисов, както изясни самия Пеевски, Петков отговори, че в никакъв случай не се е молил на никой.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР