Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков каза по време на

...
Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков каза по време на
Коментари Харесай

Преговорите: Кирил Петков видя огромно единодушие след първите срещи

Съпредседателят на "Продължаваме смяната " Кирил Петков сподели по време на полемиката на тематика "Икономика " сред политическата групировка и Българска социалистическа партия, "Има подобен народ " и "Демократична България ", че откъм политики и визия за България има голямо единогласие по доста от обсъжданите тематики и ограничения.

Сред допирните точки сред обединенията Петков посочи намаляването на административната тежест, превъзмогването на следствията от рецесията поради пандемията посредством ускорение на имунизацията по либерален метод, потребление на капацитета на индустриалните зони с функционалност на предприятия, които могат да докарат добавена стойност, обвързване на науката и бизнеса с ясни тласъци за тази цел.

" Продължаваме промяната " стартира през днешния ден серия от експертни диалози по основни политики за разработване на съдружно съглашение. Те ще продължат до събота - 27 ноември.

Общо 18 са тематиките, които са на масата на договарянията. Във всяка една са поканени да вземат участие по трима специалисти от Българска социалистическа партия , " ИТН " и " Демократична България ".

Във всяка една от полемиките взе участие по един от водачите на "Продължаваме смяната " Кирил Петков и Асен Василев .

Разговорите започнаха през днешния ден от 10.00 ч. на тематика " Енергетика ". В същите часове се състояха и дебатите на тематика " Икономика ".

От 15.00 ч. са диалозите за " Транспорт ", редом с тях за " Правосъдие ".

На 24 ноември от 10.00 ч. ще са диалозите по " Здравеопазване " и " Земеделие ". Следобед - " Образование " и " Електронно държавно управление ".

На 25 ноември сутринта са " Вътрешна сигурност " и " Екология ". Вторият кръг са " Регионално развиване " и " Култура ".

На 26 ноември ще договарят екипите за " Туризъм " и " Социални грижи ". Следобед ще се дебатира по въпросите " Национална сигурност " и " Спорт ".

На 27 ноември от 10.00 ч. договарянията ще са на тематика " Финанси ", следобяд - " Международни връзки ".

Фейсбук конгрес Най-ново видео  Гледайте изборното студио на Свободна Европа  please wait

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР