Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков обвини лидера на ГЕРБ Бойко

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков обвини лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Кирил Петков гледа Борисов моноспектакъл за нови избори

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков упрекна водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че за нови предварителни парламентарни избори дружно с европейските избори през лятото - 2 в 1.

Няма никакъв смисъл от това, а виновната позиция е да седнем и да приказваме. Няма смисъл да дават в деня на оставката на държавното управление, разяснява Петков пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

Според него има очевидна тактика да се бавят нещата до последния миг. Ако стане неточност и в случай че няма задоволително време и се пробват да пресират, отговорността ще е напълно на ГЕРБ. Няма причина от днесда се чака някой да написа документ и Мария Габриел да написа оценки на министрите, комплициран е Кирил Петков.

Това, което малко озадачава Кирил Петков, е, че оценките на премиера акад. Николай Денков са подготвени от четири седмици, а към момента се чакат оценките на Мария Габриел. Предложението (Меморандума, бел.ред.) бе обещано на ГЕРБ на 20 февруари преди 9 дни - никакъв противоположен формален отговор, уточни Петков, който е песимистичен, че ГЕРБ желаят да се договорят с ПП-ДБ за ротацията.
 Пеевски: Сериозните мъже договарят, а ПП/ДБ са като в детската градина
Пеевски: Сериозните мъже договарят, а ПП/ДБ са като в детската градина

Избори 2 в 1 не са вид за страната, твърди ръководителят на ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР