Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов критикува президента Румен Радев,

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов критикува президента Румен Радев,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Радев брани като Матросов едноличните си назначения в службите за сигурност

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов подлага на критика президента Румен Радев, че пази ръководителите на службите за сигурност.

" Президентът Радев като Матросов брани едноличните си назначения в службите и в съответния случай - шефа на ДАНС, след този тежък неуспех и тук се споделя някаква история за оперативна игра. 5 години не им е стигнало време, с цел да решат дали ще го вербуват този, или би трябвало да го изгонят. Да се надяваме, че в случай че не тази, то идната седмица в Комисията за надзор на службите ще разберем тъкмо какво се работи. Очевидно е обаче, че имат доста тежка толерантност към съветския шпионаж в България ", разяснява Атанасов, представен от БНР.

По отношение на рецензиите за предлаганите от министъра на финансите промени в данъчните закони, с които да се върне 20-процентовата Данък добавена стойност ставка за туристическия отрасъл и тласък за хората, подали сигнал за укриване на налози, Атанасов съобщи, че планът за бюджет за идната година, би трябвало да бъде прегледан в целокупност.

Темата за смяна на националния празник от 3 март на 24 май е дискусионна, съобщи още той. Повод за коментара му е изрично оттеглената поддръжка от страна на Бойко Борисов за предлагането, залегнало в измененията в Конституцията, импортирани от ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР