Съотборниците от Пари Сен Жемрен Лионел Меси и Килиан Мбапе

...
Съотборниците от Пари Сен Жемрен Лионел Меси и Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Какво направиха Лионел Меси и Килиан Мбапе на последните две световни първенства

Съотборниците от Пари Сен Жемрен Лионел Меси и Килиан Мбапе излизат през днешния ден в пряк спор освен за призванието " международен първенец ", само че и за голмайсторския приз на Мондиал 2022. Големите звезди на Аржентина и Франция имат досега по пет гола по терените в Катар, само че Меси има леко преимущество във връзка с асистенциите. Бълхата има три такива против две на своя съотборник в Пари Сен Жермен. 

Двамата са любимци освен за наградата " Златната обувка ", само че и за " Златната топка ", която се връчва на най-хубавия състезател на шампионата. Преди днешния им конфликт " Опта " изготви статистика за систематизираното им показване по време на последните две международни шампионати. Разбира се, би трябвало да се има поради, че в Русия " петлите " завоюваха купата, до момента в който " албиселесте " отпадна на 1/8-финалите точно от бъдещия първенец.

Въпреки това Мбапе има общо единствено 70 повече изиграни минути от Меси. Головете са в интерес на французина - 9 против шест, които стоят в актива на Бълхата. Меси обаче има доста преимущество във връзка с асистенциите - 5 към 2. Това значи, че общият голов принос (попадения плюс асистенции) е идентичен за двамата - по 11. 

Меси има преимущество във връзка с основаните благоприятни условия (28 на 20), до момента в който предстоящо Мбапе има много повече сполучливи дрибли (53 против 38).

Тепърва следва да разберем по какъв начин посочените данни ще се трансформират довечера и кой ще добави към международната купа и огромните самостоятелни награди от Мондиал 2022.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР