Съобщения за предполагаемата смърт на Путин отново се появяват в

...
Съобщения за предполагаемата смърт на Путин отново се появяват в
Коментари Харесай

Руският Генерал СВР с нови доказателства за смъртта на Путин и появата на негов двойник?

Съобщения за хипотетичната гибел на Путин още веднъж се появяват в анонимния Telegram канал " Генерал СВР ", оповестява. Каналът, зад който има информация, че стои някогашен почитан офицер от външното разузнаване на Русия, привежда нови доказателства за гибелта на съветския президент.

По-рано Telegram каналът " Генерал СВР " заяви, че съветският президент Владимир Путин е мъртъв, тялото му е във фризер, а негов двойник се появява на разнообразни събития. Сега източниците на канала са се въоръжили с нови доказателства.

" Въпреки готовността за необятното потребление на двойника (на Владимир Путин), някои от плануваните преди Нова година събития с присъединяване на президента на Руската федерация са анулирани ", написа каналът.

Друго доказателство, което привежда каналът е, че " на практика никой не прави оценка блокирания център на Москва в нощта на гибелта на президента, и то на вятъра.

След новината за гибелта на Путин: бяха прекъснати съвсем всички неофициални договаряния с съветското управление на доста фронтове.

Сега обкръжението на Николай Патрушев взема решение по какъв начин да постъпи със фамилията на Путин. Още тази заран, с цел да пресечен информацията за гибелта на президента, те възнамеряваха да пуснат в осведомителното пространство " щастливата и усмихната " най-голяма щерка на Путин и даже мислеха за сходно " извеждане " на Алина Кабаева, само че виждайки, че ресурсите на Кремъл и опозицията в унисон се оправят сами с тази задача, взеха решение да се въздържат ".

" Лекарите към момента се намират на територията на резиденция " Валдай ". Там се намира и трупът на президента ", написа каналът в 17:22 часа (московско време) ".

Малко по-късно в 17:50 часа каналът разгласява коментар: " Забележително е, че ден след гибелта на Путин Александър Лукашенко стартира да приказва за мир в Украйна и се предлага за основен миротворец. Лукашенко знае повече от мнозина в Кремъл и има гений, който не се разграничава от доста други ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР