Саня Борисова отиде на топло за празниците. Актрисата избра най-стандартната

...
Саня Борисова отиде на топло за празниците. Актрисата избра най-стандартната
Коментари Харесай

Саня Борисова посрещна празниците на плажа

Саня Борисова отиде на топло за празниците . Актрисата избра най-стандартната дестинация за родния хайлайф – Дубай, видя HotArena .

Само че не отлетя за нея поради шопинг, както вършат множеството родни звезди, а на посетители при своята сестра. Родственицата на Саня е огромна звезда в емирството. Тя е известен модел и печели големи суми от фотоси в рекламни фотосесии.

Откакто актрисата се разведе с режисьора Ники Илиев и кариерата ѝ забуксува, точно сестра ѝ се е заела със задачата да я избавя от гладна гибел. По нейна концепция Саня възобнови работата си като модел, която бе поизоставила, и в последно време се изхранва точно с помощта на нея. За празниците пък двете са решили да се съберат, с цел да изкарат допустимо най-весело и да не се оплакват от самотата, която ги мъчи всекидневно, защото макар хубостта си сега са без съществени половинки.

„ Изпращам ви малко слънчице ”, написа някогашната брачна половинка на Ники Илиев към фотография от плаж в Дубай, която показа с почитателите си в обществените мрежи.

Те са над 40 000 – близо 10 хиляди повече от тези на Ники Илиев. Това е гаранция, че в случай че отсега нататък не може да печели с актьорската си специалност, сигурно ще може да прибира много положителни пари от реклами, написа Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР