Санкциите по глобалния закон Магнитски“ имат за цел да подсилят

...
Санкциите по глобалния закон Магнитски“ имат за цел да подсилят
Коментари Харесай

Джеймс О‘Брайън: Санкциите Магнитски имат за цел да подсилят европейския избор на България

" Санкциите по световния закон „ Магнитски “ имат за цел да подсилят избора на България, който задълбочава нейната интеграция в Европа и съдействието със международните компании, както и диверсификацията на енергийните източници ", съобщи пред БНР Джеймс О’Брайън - началник на Службата за съгласуваност на глобите в администрацията на президента Джо Байдън.

След срещите си с президента Румен Радев и представители на служебното държавно управление от няколко политически партии, О’Брайън показа, че в страната има схващане за значимостта от осъществяване на промени в региона на битката с корупцията, само че са нужни и действителни дейности в тази посока.

" Бихме желали да забележим развой, при който партиите да се съберат и да реализират единодушие по съответен текст и да се ангажират да го гласоподават при започване на новия парламент. И по-късно да го приложат напълно. Защото желаеме, не просто закони на хартия, нали? А България да има самостоятелна, безпристрастна и виновна следствена работа, работа за битка с корупцията, основен прокурор и така нататък Освен законодателство, би трябвало и използване на тези закони “, съобщи още Джеймс О‘Брайън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР