СЪНИЩАТА НА 19 АВГУСТСънищата на 22 лунен ден Сънищата често

...
СЪНИЩАТА НА 19 АВГУСТСънищата на 22 лунен ден Сънищата често
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 19 август 2022

СЪНИЩАТА НА 19 АВГУСТ

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата постоянно се сбъдват, само че единствено тези призори имат значение. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Символите в съня ви ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада, къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Добър знак е, в случай че сънувате книга или ключ, демонстрира, че предстоят огромни промени към по-добро.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната се намира в този знак, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, за материални неща, тъй като Телец е знак за земна непоклатимост, облекчаване на плътските потребности.

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, би трябвало да знаете, че тези сънища дават визия по какъв начин да постигнете устойчиво финансово състояние, каква активност ще ви донесе постоянен приход. Ако сте имали неприятен сън, тогава, помислете - може би сте станали прекомерно материалистични. След подобен сън, пробвайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

За да не се сбъдне неприятният ви сън, може да си устроите ден на разтоварване на тялото посредством диета, секс и различен удоволствия.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която оказва помощ да разберете по-добре личните си усеща, страсти, прекарвания, сърдечни стремежи, изключително в любовен проект.

Тези сънищата са директно свързани с персоналния живот на човек. Ако в съня си сте придобили огромна сума пари, намерили сте съкрови
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР